Головна » Архів матеріалів
« 1 2 3 4 5 6 7 ... 39 40 »

28.04.2017 на базі Районного будинку дитячої та юнацької творчості відбулося засідання районного методичного об’єднання  практичних психологів і соціальних педагогів за темою « Корекційно-розвивальна робота з дітьми, схильними до девіантної поведінки». Під час засідання були розглянуті такі питання:

1. Психолого-педагогічні особливості учнів, які потребують підвищеної педагогічної уваги (агресивні діти, діти з підвищеним рівнем тривожності, гіперактивні, діти з синдромом дефіциту уваги , замкнуті діти, схильні до суїциду, обдаровані, з девіантною та адиктивною поведінкою)

                                       Котелевська О.М., методист НМЦПС управління освіти, молоді та спорту                & ... Читати далі »

Переглядів: 418 | Додав: Fresh | Дата: 28.04.2017

22 березня 2017 року у спортивній залі Краснопавлівського багатопрофільного ліцею пройшов фінал Першості з волейболу серед юнаків загальноосвітніх навчальних закладів Лозівського району. Участь у ньому взяли  команди Краснопавлівського БПЛ, Катеринівської  ЗОШ,  Шатівського НВК,  Полтавського НВК , Орільського НВК, Артільського НВК, які за результатами відбіркового зонального туру зайняли 1-2 місця у своїх підгрупах.

За підсумками усіх ігор І місце виборола команда Орільського НВК (учитель Марков О.А), ІІ місце посіла команда Полтавського НВК(учитель Федоренко В.М), ІІІ місце -  команда Краснопавлівського БПЛ(учитель Вісковатов Г.І.)

Команди, а також кращі гравці  були нагороджені кубками та дипломами від управління освіти, молоді та спорту Лозівської райдержадміністрації.

Переглядів: 410 | Додав: Evgeniy | Дата: 23.03.2017

03.03.2017 у залі засідань управління освіти, молоді та спорту Лозівської районної державної адміністрації фахіцями навчально-методичного центру психологічної служби управління освіти спільно з практичним психологом Катеринівської ЗОШ І-ІІІ ст. був проведений тренінг для керівників районних методичних об’єднань – «Розвиток лідерських якостей вчителів».

Мета цього заходу: розширити уявлення про лідерство як спосіб організації та управління малою групою, активізація лідерського потенціалу як сукупності умінь самоуправління і управління іншими людьми, надання можливості побачити зі сторони свої лідерські схильності (потенціал), відчути переваги і труднощі лідерських позицій, визначити для себе свої сильні і слабкі сторони щодо лідерства в тих чи інших ситуаціях, оволодіти техніками лідерського впливу та згуртування групи, розвинути лідерські вміння.

Завдання:

... Читати далі »

Переглядів: 503 | Додав: Fresh | Дата: 03.03.2017

2 березня 2017 року  Комунальним вищим навчальним закладом «ХАРКІВСЬКА АКАДЕМІЯ НЕПЕРЕРВНОЇ ОСВІТИ» проводилася  Всеукраїнська науково-практична Інтернет-конференція «Віктор Гюго і світова культура», присвячена 215-річчю від дня народження Віктора Гюго. До заходу активно долучилися вчителі зарубіжної літератури нашого району (група «Професіонали»). На розсуд колег було представлено 5 робіт, що охоплюють всі напрямки роботи конференції.

Переглядів: 428 | Додав: Fresh | Дата: 02.03.2017

1 березня  2017 року  з метою сприяння творчого зросту здібної молоді в галузі журналістики і художньої літератури, управлінням освіти , молоді та спорту райдержадміністрації спільно з будинком дитячої та юнацької творчості на базі гуртка «Медіа культура» Краснопавлівського  багатопрофільного ліцею було проведено   фінальний етап  конкурсу  творчої молоді. До оргкомітету було подано 30 заявок.

Журі оцінювало подані матеріали за такими критеріями: ідейний зміст твору, інформативна складова, художнє виконання, емоційність  виступу, актуальність теми.

Усі конкурсанти певною мірою відзначилися – хто оригінальністю, артистичністю, а хто здивував слухачів злободенністю теми.

Переможцями у конкурсі стали учні Краснопавлівського багатопрофільного ліцея, Краснопавлівського НВК, Яковлівського НВК, Надеждівського НВК.

 

Переглядів: 404 | Додав: Evgeniy | Дата: 02.03.2017

1 березня 2017 року у спортивній залі Катеринівської ЗОШ І-ІІІ ст. пройшов фінал Першості з баскетболу серед дівчат загальноосвітніх навчальних закладів Лозівського району. Участь у ньому взяли  команди Катеринівської  ЗОШ,  Шатівського НВК,  Царедарівського НВК , Садовської ЗОШ І-ІІІст, Павлівської ЗОШ І-ІІІ ст..

За підсумками усіх ігор І місце виборола команда Садовської ЗОШ І-ІІІст (учитель Дорошенко Е.М.), ІІ місце посіла команда Катеринівської  ЗОШ (учитель Цяцька І.О), ІІІ місце -  команда Павлівської ЗОШ (учитель Сулим В.М.)

Команди, а також кращі гравці: Єгожа Поліна (Садовська ЗОШ), Сойфер Валерія  (Садовська ЗОШ), Данилова  Катерина (Катеринівська ЗОШ), Прилепська Інна (Павлівська ЗОШ)  були нагороджені кубками та дипломами від управління освіти, молоді та спорту Лозівської райдержадміністрації.

Переглядів: 426 | Додав: Evgeniy | Дата: 02.03.2017

28 лютого 2017 року у спортивній залі Лозівської міської ДЮСШ «Юність» відбулись ігри фінальної частини зимової Першості з футзалу серед ЗНЗ Лозівського району.

Всього участь у змаганнях брали 19 команд загальноосвітніх навчальних закладів Лозівського району.

До фінальної частини Першості потрапило чотири команди: Орільський НВК, Бунаківський НВК, Краснопавілівський БПЛ, Шатівський НВК,  які вибороли це право шляхом проходження відбору двома попередніми груповими етапами.

Команди показали наступні результати:

1.Орільський НВК - Краснопавлівський БПЛ 1:0

2.Бунаківський НВК - Шатівський НВК 1:1

... Читати далі »

Переглядів: 429 | Додав: Evgeniy | Дата: 28.02.2017

Диплом  І ступеня  сорок  шостої  обласної  тематичної  відкритої  виставки ефективного педагогічного досвіду «Освіта Харківщини ХХІ століття»  за темою «Національне виховання як фактор цілісного формування особистості» отримала Катеринівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів.

Свій досвід роботи з означеної теми педагоги  презентували  під час методичного «круглого  столу»,   на якому  увагу було акцентовано на актуальних питаннях формування юної о ... Читати далі »

Переглядів: 477 | Додав: Fresh | Дата: 27.02.2017

Незважаючи на ХХІ  століття, глобалізацію, високі технології, науку, прогрес та інші ознаки нібито сучасного суспільства, тема сексуального насилля залишається однією з найбільш актуальних у світі.

У країнах пострадянського простору, зокрема в Україні, на жаль, часто намагаються дистанціюватися від проблеми: її воліють або не помічати, або нехтувати нею як незначним фактом, який існує десь оддалік.

З метою розуміння у молодіжному середовищі  такої проблеми як сексуальне насильство,  24 лютого на базі Орільського навчально-виховного комплексу фахівцями навчально-методичного центру психологічної служби управління освіти молоді та спорту Лозівської районної державної адміністрації було проведено тренінг для учнів 9-10 класів «Протидія сексуальному домаганню і сексуальному насиллю».

... Читати далі »

Переглядів: 562 | Додав: Fresh | Дата: 24.02.2017

Протягом січня-лютого 2017 року в Лозівському районі було проведено перший  (районний ) тур   конкурсу «Кращий вихователь Харківщини»  у 2017 році. Спільним рішенням організаційного комітету та журі від
22 лютого 2017 року визначено переможця та лауреатів першого (районного) туру конкурсу.

Переможцем  першого (районного) туру конкурсу визнано Каліберду Людмилу Володимирівну, вихователя Катеринівського дошкільного  навчальний заклад (ясла-садок)  Катеринівської  сільської ради Харківської області.

Лауреатами першого   (районного) туру конкурсу стали:

 - Бондаренко Ольга Миколаївна, вихователь дошкільного підрозділу Краснопавлівського навчально-виховного комплексу Лозівс ... Читати далі »

Переглядів: 458 | Додав: Fresh | Дата: 24.02.2017