Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 5 6 7 8 9 ... 39 40 »

30 січня 2017 року у приміщенні управління освіти, молоді та спорту відбулося засідання диференційованих груп вчителів англійської мови. Вчитель англійської мови Садовської загальноосвітньої школи Гончаренко Надія Олександрівна провела майстер-клас з питання інтеграції англійської мови у викладання навчальних предметів. Для забезпечення якісного процесу викладання англійської мови та з метою долучення вчителів та учнів до нового формату мовного середовища було запропоновано взяти участь в англомовних проектах, зокрема програми Європейського Союзу E-Twining  Plas ( реєстрація  учнів та вчителів в онлайн мережі для навчання та спілкування).  

Переглядів: 415 | Додав: Fresh | Дата: 30.01.2017

27 січня у актовій залі управління освіти, молоді та спорту відбулася нарада з заступниками директорів з навчально-виховної роботи.

Було розглянуто такі питання:

1. Про участь педагогів у фестивалі-огляді освітніх Інтернет-ресурсів.

2. Про підсумки ІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад.

3. Про підсумки І етапу конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України.

4. Про організацію участі команди ЗНЗ Лозівського району в ІІІ етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад із навчальних предметів та ІІ етапі конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України.

5. Про підсумки виконання навчальних програм за І семестр.

6. Про інформаційні матеріали для підготовки учнів до міжнародного дослідження якості освіти PISA-2018.

Переглядів: 450 | Додав: Fresh | Дата: 27.01.2017

26 січня в актовій залі управління освіти, молоді та спорту Лозівської районної державної адміністарції відбулася нарада керівників навчальних закладів Лозівського району.

Було розглянуто такі питання:

1. Про підсумки державної атестації навчальних закладів у 2016 році та план на 2017 рік

2. Про результати проведення  ІІ (районного)  етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів

3. Про підсумки виконання натуральних норм використання енергоносіїв за 2016 рік

4. Про актуальність, змістовність та своєчасність висвітлення інформації в розділі «Новини» на сайтах навчальних закладів

Переглядів: 367 | Додав: Fresh | Дата: 26.01.2017

      22 січня 2017 року відзначався День соборності України - 98-ма річниця акта злуки Української Народної Республіки і Західноукраїнської Народної Республіки – знакової події в історії національного державотворення.

      На виконання Указу Президента України «Про заходи з відзначення 100-річчя подій Української революції 1917-1921 років» (№ 17 від 22 січня 2016 року) з метою виховання в учнів почуття патріотизму і гордості за свою державу у навчальних закладах Лозівського району з 19 по 23 січня 2017 року проводилися такі заходи:

• у бібліотеках оформлені тематичні виставки художньої літератури, творів мистецтва, фотоматеріалів, історичних документів, експозицій «Україна: історія  і сьогодення», «Гідні пам’яті  нащадків», «22 січня – День Соборності України»;

• проведено тематичні уроки, семінари, бесіди, засідання круглих столів, лекції з висвітленням подій, пов’язаних із проголошенням Акта злуки Української Народної Республіки та Західної Української Республіки за темами: «соборна Україна – одвічна мрія народу», «Українці в боротьбі за творення власної держави», «Сонце Соборності», «Історичне значення об’єднання Української Народної Республіки та Західної Української Республіки »;

• відбулися учнівські конференції «Ідея Соборності України: минуле, сучасне, майбутнє», «Єдина незалежна Соборна Україна моя ... Читати далі »

Переглядів: 474 | Додав: Fresh | Дата: 25.01.2017

24.01.2017 в залі засідань управління освіти, молоді та спорту Лозівської РДА  відбулася інструктивно-методична нарада завідуючих дошкільних навчальних закладів та заступників директорів  дошкільних підрозділів НВК. Розглядалися питання щодо підсумків статистичної звітності дошкільних навчальних закладів на початок 2017 року, про перебіг атестаційної кампанії педагогічних працівників дошкільних навчальних закладів, вивчення рівнів функціональної готовності випускників дошкільних навчальних закладів до шкільного життя та роботу сайтів дошкільних навчальних закладів.

Переглядів: 397 | Додав: Fresh | Дата: 24.01.2017

21 січня Фельдман Екопарк спільно з Обласною станцією юних туристів провели вперше у цьому році змагання зі спортивного орієнтування на лижах, участь у якому взяли майже 400 школярів із 17 районів Харківської області. Вік учасників – від 14 до 18 років.

Спробували свої сили на лижних маршрутах і вихованці краєзнавчого гуртка (керівник Терещенко О.М.) будинку дитячої та юнацької творчості Лозівської районної ради.

Успішний виступ в орієнтуванні на лижах можливий, якщо орієнтувальник є гарним лижником та вміє добре читати карту: спортсмен має на високій швидкості приймати сотні рішень щодо вибору шляху руху  під час кожної гонки. На місцевості прокладається мережа лижней різної якості, яка зображується на карті додатковими умовними знаками. Під час змагань орієнтувальник має зробити вибір шляху руху, враховуючи якість лижні, довжини та перепаду висоти кожного відрізку. Стосовно фізичного навантаження, орієнтування на лижах можна порівняти з марафонським бігом або лижними гонками на подовжених дистанціях.

За підрахунками результатів змагань,які відображені у спільному протоколі, у нас  є два переможці : Говоров Віктор (ІІІ місце у групі Ч-18) 11 клас і Терещенко Катерина 11 клас (ІІІ місце у групі Ж-18).

 Усі учасники отримали солодощі та  грамоти за участь у змаганнях.

Переглядів: 433 | Додав: Fresh | Дата: 23.01.2017

З 6 лютого в Україні стартує реєстрація на зовнішнє незалежне оцінювання 2017 року.

Хто? Зареєструватися на ЗНО-2017 може особа, яка вже має повну загальну середню освіту або здобуде її у поточному навчальному році.

Коли? з 06.02.2017 до 17.03.2017 – подання реєстраційних документів.

Де? на веб-сайті Українського центру оцінювання якості освіти (testportal.gov.ua).

До початку реєстрації необхідно:

- підготувати копію документа, що посвідчує особу (паспорт/інше), дві однакові фотокартки для документів розміром 3*4 см із зображенням, що відповідає досягнутому віку.

- у Правилах прийому до вищого навчального закладу дізнатися перелік предметів ЗНО, необхідних для вступу.

Як?

Крок 1. На веб-сайті testportal.gov.ua за допомогою спеціального сервісу сформувати та оформити реєстраційну картку (заповнити власноруч частину «Заява», поставити дату й підпис, наклеїти фотокартки у відповідні місця).

Крок 2.

Випускники загальноосвітніх навчальних закладів поточного року реєструються, подають до закладу, в якому навчаються такий комплект реєстраційних документів:

  • реєстраційну картку,
  • копію документа, що посвідчує особу,
  • інші документи у разі потреби.

 Школа список випускників і комплекти реєстраційних документів випускників надсилає до Харківського регіонального центру оцінювання якості.

 Випускники минулих років, учні (слухачі, студенти) професійно-технічних, вищих навчальних закладів самостійно або за допомогою пунктів реєстрації формують комплект реєстраційних документів:

·   ... Читати далі »

Переглядів: 447 | Додав: Fresh | Дата: 23.01.2017

22 січня 2017 року у спортивній залі міської ДЮСШ «Юність» розпочалися ігри відкритої Першості Лозівського району з футзалу серед аматорських команд колективів фізичної культури сіл та селищ Лозівського району 2017 року, яка триватиме 3 22.01.2017 по 12.02.2017.

Участь у змаганнях беруть 18 команд.

Згідно жеребкування учасники поділені на 4 підгрупи.

Цієї неділі змагалися команди групи А та групи Б. Ігри завершилися з наступними результатами:

Група «А»:

1. Шатівка - "Колос" Новоіванівка 5:2

2. Єлизаветівка – Бунакове 1:3

3. Оріль – Шатівка 3:0

4. Бунакове - "Колос" Новоіванівка 6:0

5. Єлизаветівка – Оріль 3:1

6."Колос" Новоіванівка – Єлизаветівка 1:7

7. Оріль – Бунакове 2:1

8. Шатівка – Єлизаветівка 0:13

9. Бунакове – Шатівка 8:0

10."Колос" Новоіванівка - Оріль 1:10

Група «Б»:

1. "Явір-Клітка" - Кінзавод 5:1

2. Надеждівка - Артіль 3:1

3. Артіль - Кінзавод 0:6

4. "Явір-Клітка" - Надеждівка 4:2

5. Надеждівка - Кінзавод 2:1

6. Артіль - "Явір-Клітка" 3:5

До наступної стадії з групи А вийшли Єлизаветівка та Бунакове за кращою різницею забитих та пропущених мячів. З групи Б Явір - Клітка та Надеждівка. Наступні ігри відбудуться у неділю 29 січня.

 

Переглядів: 399 | Додав: Evgeniy | Дата: 23.01.2017

Український народ 22 січня щорічно відзначає День Соборності України. Це свято нагадує нам, особливо підростаючому поколінню, що у нас єдина держава і ми - єдиний народ! У розмаї жовто-синіх знамен 22 січня 1990 року наші сучасники поєднали живим ланцюгом злуки Схід і Захід України.

Шановні колеги! Прийміть найщиріші привітання з нагоди найвеличнішого свята українського народу – Дня Соборності України! Хай розум, воля і любов до рідного краю згуртовують нас для здійснення високої мети — процвітання соборної незалежної демократичної могутньої України, добробуту й щасливого життя народу.

Сердечно бажаємо вам, шановні колеги, міцного здоров’я, щастя, добра, миру, злагоди і глибокої віри у гідне майбутнє України!

Переглядів: 447 | Додав: Fresh | Дата: 20.01.2017

20 січня 2017 року в залі засідань управління освіти, молоді та спорту відбулося засідання круглого столу диференційованої групи «Пошук» вчителів хімії та біології з теми «Професійна та предметна компетентність вчителя в контексті підвищення якості освіти». Учасники круглого столу з’ясували, що через педагогічні уміння розкривається сутність професійної компетентності педагога та зводиться до тріади «мислити-діяти-мислити». Також були визначені якості компетентного вчителя з розвиненими творчими дослідницькими здібностями, високим рівнем інтелігентності, духовно-моральним потенціалом.

Переглядів: 401 | Додав: Fresh | Дата: 20.01.2017