Головна » 2017 » Квітень » 28 » засідання районного методичного об’єднання  практичних психологів і соціальних педагогів
14:41
засідання районного методичного об’єднання  практичних психологів і соціальних педагогів

28.04.2017 на базі Районного будинку дитячої та юнацької творчості відбулося засідання районного методичного об’єднання  практичних психологів і соціальних педагогів за темою « Корекційно-розвивальна робота з дітьми, схильними до девіантної поведінки». Під час засідання були розглянуті такі питання:

1. Психолого-педагогічні особливості учнів, які потребують підвищеної педагогічної уваги (агресивні діти, діти з підвищеним рівнем тривожності, гіперактивні, діти з синдромом дефіциту уваги , замкнуті діти, схильні до суїциду, обдаровані, з девіантною та адиктивною поведінкою)

                                       Котелевська О.М., методист НМЦПС управління освіти, молоді та спорту                                         

  1. Моделі психолого-педагогічного супроводу учнів, які потребують підвищеної педагогічної уваги

                               Скорик Л.В., пр. психолог Краснопавлівського БПЛ

  1. Надання допомоги та психологічної підтримки дітям та учням, які потребують підвищеної педагогічної уваги, їх батькам, педагогам.

Чакубаш В.В., пр.психолог Катеринівської ЗОШ І-ІІІ ст.

Суховій С.П., завідувач НМЦПС управління

освіти, молоді та спорту

Під час практичного блоку були розглянуті життєві ситуації виховання та навчання дітей, які потребують підвищеної психолого-педагогічної уваги, розроблені рекомендації  практичним психологам по роботі з цими  дітьми.

Переглядів: 417 | Додав: Fresh