Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 4 5 6 7 8 ... 39 40 »

У Лозівському районі  активно проходить конкурс «Кращий вихователь Харківщини» .  Кращі з кращих вихователів дошкільних навчальних закладів та дошкільних підрозділів навчально-виховних комплексів района виборюють  почесне звання.  10 та  13 лютого 2017 року, у Катеринівському ДНЗ та дошкільному підрозділі  Смирнівськго НВК відбулися відкриті перегляди організованої діяльності дітей, які проводили учасники районного етапу Конкурсу : в старшій групі "Подорож до лісу " (логіко- математичний розвиток)  - вихователь дошкільного підрозділу Краснопавлівського НВК Бондаренко Ольга Миколаївна; в різковіковій групі «Кулінарні змагання «Майстер-шеф»» (інтегроване) вихователь дошкільного підрозділу Царедарівського НВК Нестеренко Людмила Петрівна; в молодшій «На гостини до бабусі» (інтегроване) вихователь Катеринівського ДНЗ Каліберда Людмила Володимирівна. На заході були присутні члени журі районного конкурсу, адміністрація закладів,вихователі.

Переглядів: 458 | Додав: Fresh | Дата: 13.02.2017

12 лютого 2017 року у спортивній залі міської ДЮСШ «Юність» відбулись фінальні ігри відкритої Першості Лозівського району з футзалу.

До фінальної стадії турніру пробились команди «Явір - клітка», «Яковлівка», «Надеждівка» та «Артіль 2». Змагались учасники по коловій системі, кожен з кожним. Ігри завершилися з наступними результатами:

1.Яковлівка - "Явір-Клітка" 2:1
2.Надеждівка - Артіль2 1:6
3."Явір-Клітка" - Артіль2 6:7
4.Яковлівка - Надеждівка 2:3
5.Надеждівка - "Явір-Клітка" 13:3
6.Артіль2 - Яковлівка 4:2
Перемогу у Першості здобула команда «Артіль 2», яка перемогла в усіх зустрічах і набрала 9 очок , друге місце посіла команда «Надеждівка» - 6 очок, третє місце - «Яковлівка» - 3 очки, четверте місце -"Явір-Клітка" – 0.
Переможців та фіналістів Першості нагородили кубками, дипломами та медалями голова Лозівської районної федерації футболу  Ігор Ткаченко та заступник начальника управління освіти, молоді та спорту Дмитро Міненко.

Переглядів: 388 | Додав: Evgeniy | Дата: 13.02.2017

Відповідно до плану роботи, управління освіти, молоді та спорту Лозівської райдержадміністрації на 2017 рік, з метою підвищення рівня еколого-просвітницької та природоохоронної діяльності учнівських колективів екологічної просвіти, 10.02.2017 у приміщенні районного будинку культури  пройшов І (районний) етап Всеукраїнського конкурсу «Земля – наш спільний дім». За підсумками проведення  надано відеоматеріали  на ІІ (обласний) етап Всеукраїнського конкурсу «Земля – наш спільний дім».

У заході взяли участь 10 навчальних закладів.

Кращим колективом, який впроваджував у свою роботу заходи з природоохоронної діяльності став колектив Краснопавлівського багатопрофільного ліцея.

Переглядів: 422 | Додав: Fresh | Дата: 13.02.2017

10 лютого 2017 року в залі засідань управління освіти, молоді та спорту Лозівської районної державної адміністрації фахівцями навчально-методичного центру психологічної служби управління було проведено тренінг для керівників районних методичних об'єднань з теми "Профілактика емоційного та професійного вигорання педагога". Цей захід проходив з метою психопрофілактики психічного здоров'я педагогів, розвитку самоусвідомлення, саморефлексії та самоаналізу, як необхідних складових здоров'я педагогічних працівників. В ході тренінгу було розкрито наступні завдання:

1. Інформування педагогів про наявні методи профілактики і боротьби із синдромом емоційного виснаження;

2. Сприяння формуванню практичних навичок володіння собою в різних ситуаціях;

3. Збагачення педагогічної компетентності педагогів з данного питання. 

Переглядів: 536 | Додав: Fresh | Дата: 10.02.2017

Оприлюднено остаточні протоколи Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН.

Щиро вітаємо переможців ІІ(обласного) етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України в  наукових відділеннях « Історії» , « Наук про Землю» та їх наукових керівників:

Шийку Ірину, ІІ місце (секція «Соціологія»),ученицю 11 класу Краснопавлівського багатопрофільного ліцею Лозівської районної державної адміністрації, науковий керівник Чурилова Марія Олександрівна;

Рафікову Діану, ІІІ місце ( секція «Всесвітня історія»), ученицю 9 класу Царедарівського навчально-виховного комплексу Лозівської  районної ради, науковий керівник Акименко Владислав Володимирович.

Переглядів: 429 | Додав: Fresh | Дата: 10.02.2017

9 лютого 2017 року у спортивній залі міської ДЮСШ «Юність» пройшли  чергові ігри зимової Першості Лозівського району з футзалу серед загальноосвітніх навчальних закладів району.

Змагалися учасники групи Б:

1. Миколаївський НВК- Новоіванівська ЗОШ 0:3

2. Краснопавлівський БПЛ- Миколаївський НВК 5:0

3. Новоіванівська ЗОШ- Єлизаветівський НВК 6:2

4. Єлизаветівський НВК- Краснопавлівський БПЛ 0:7

5. Краснопавлівський БПЛ- Новоіванівська ЗОШ 2:2

6. Миколаївський НВК- Єлизаветівський НВК 2:1

Переглядів: 381 | Додав: Evgeniy | Дата: 09.02.2017

9 лютого 2017 року на базі Навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності навчально-консультаційного пункту  м. Лозова було проведено семінар для керівників навчальних закладів з теми   «Сучасний підхід до організації проведення Дня цивільного захисту та Тижня безпеки дитини у навчальних закладах».

У заході брали участь: Тимошенко А.А. – завідувач навчально-консультаційного пункту, Кукузенко К.В., Марченко С.П.  - майстри виробничого навчання, Букіна Н.Г. – методист відділу молоді та спорту управління освіти, молоді та спорту ЛРДА, керівники навчальних  закладів Лозівського району.   

Переглядів: 508 | Додав: Fresh | Дата: 09.02.2017

5 лютого 2017 року радісна звістка облетіла освітянський простір Лозівщини. Наших учнів (а це Кучик Неля, учениця 11 класу Садовської ЗОШ І-ІІІ ступенів - І місце; Чередник Дарина, учениця 7 класу Краснопавлівського НВК - ІІ місце; Гома Ольга, учениця 7 класу Смирнівського НВК - ІІ місце) визнано переможцями ІІІ (обласного) етапу Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості у номінації "Література". Такі перемоги стали уже доброю традицією, адже три роки поспіль призові місця на обласному етапі ( І, ІІ, ІІ) - наші! Щирі вітання переможцям та їх наставникам - Харибіній Н.М., Кобиш Т.Л., Середі І.В.

Переглядів: 450 | Додав: Fresh | Дата: 08.02.2017

7 лютого 2017 року у спортивній залі міської ДЮСШ «Юність» розпочалися ігри зимової Першості Лозівського району з футзалу серед загальноосвітніх навчальних закладів району.

Участь у змаганнях беруть 19 команд.

Згідно жеребкування учасники поділені на 5 підгруп.

Сьогодні змагалися команди групи А,ігри  завершилися з наступними результатами:

1. Орільська ЗОШ - Артільський НВК 1:2

2. Павлівська ЗОШ- Орільська ЗОШ 4:2

3. Артільський НВК- Бунаківський НВК 0:1

4. Бунаківський НВК- Павлівська ЗОШ 3:3

5. Павлівська ЗОШ- Артільський НВК 2:3

6. Орільська ЗОШ - Бунаківський НВК  0:8

Ігри групи Б відбудуться 09.02.2017.

До ¼ фіналу турніру виходять п’ять команд, які посіли перші місця у своїх підгрупах та три команди, які посіли другі місця за кращими показниками.

Переглядів: 388 | Додав: Evgeniy | Дата: 07.02.2017

6 лютого 2017 року на базі управління освіти, молоді та спорту Лозівської районної державної адміністрації проведено тестові контрольні роботи в рамках  І (районного) етапу  конкурсу «Кращий вихователь Харківщини 2017» в Лозівському районі.  В ньому взяли участь 6 педагогів дошкільних навчальних закладів та дошкільних підрозділів навчально-виховних комплексів Лозівського району.

З результатами тестових контрольних робіт можна ознайомитись ТУТ .

Переглядів: 592 | Додав: Fresh | Дата: 07.02.2017