Головна » Архів матеріалів
1 2 3 ... 39 40 »

Відповідно до Указу Президента України від 18.08.2006 № 685/2006, щороку 28 квітня, у  Всесвітній день охорони праці, в Україні відзначають День охорони праці. Цього року він присвячений боротьбі з пандемією смертельно небезпечної недуги коронавірусної хвороби COVID-19, яка сьогодні вже панує у всьому світі. З метою належного відзначення організаційний комітет з підготовки та проведення у 2020 році Дня охорони праці в Україні за участі представників Держпраці, міністерств, інших центральних органів виконавчої влади, Міжнародної організації праці в Україні, Фонду соціального страхування України та організацій профспілок і роботодавців опрацював Звернення до органів державної влади, місцевого самоврядування, роботодавців, профспілок, засобів масової інформації, керівників і працівників підприємств, установ та організацій з нагоди Дня охорони праці в Україні.

Рекомендуємо під час організації відзначення Дня охорони праці використовувати підготовлений Міжнародною організацією праці Контрольний перелік заходів, що є важливим елементом профілактики і пом’якшення наслідків поширення коронавірусної інфекції на робочому місці, та постер до Дня охорони праці що додаються.

Джерело: ds ... Читати далі »

Переглядів: 8098 | Додав: Fresh | Дата: 28.04.2020

Переглядів: 9446 | Додав: Fresh | Дата: 13.03.2020

В усіх закладах дошкільної освіти Лозівського району цими днями пройшли традиційні випускні свята. Ці дні - святкові, радісні, веселі і сумні водночас. Зворушені батьки, схвильовані діти…

Випускний бал у дитячому садку — це завжди важлива подія, яка стає невід’ємною частиною життя дошкільнят та їхніх батьків. Дітям доводиться розлучатися з хорошими друзями та добрими й улюбленими вихователями. Та це не день для смутку, а велика подія, бо випус ... Читати далі »

Переглядів: 7367 | Додав: Fresh | Дата: 31.05.2019

29.03.2019 року проведено конкурс на посаду керівника комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Лозівської районної ради Харківської області.

У період подачі документів (з 06.03.2019 по 26.03.2019) подано одну заяву з пакетом документів до участі в конкурсі від Соболь Валентини Станіславівни. На основі розгляду документів кандидата конкурсна комісія прийняла рішення допустити до участі у конкурсі на заміщення вакантної посади директора комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Лозівської районної ради (протокол засідання конкурсної комісії №1від 26.03.2019).

Конкурс проведено відповідно до Положення про проведення конкурсу на посаду директора та фахівців комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Лозівської районної ради, затвердженого рішенням сесії районної ради від 21.09.2018 (XXXIX сесія VII скликання) і передбачав складання кваліфікаційного іспиту та проходження співбесіди для оцінки відповідності досвіду, досягнень, компетенцій, особистих якостей вимогам до кандидата.

За результатами проведеного конкурсу на посаду директора комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Лозівської районної рад ... Читати далі »

Переглядів: 7266 | Додав: Fresh | Дата: 29.03.2019

27 березня 2019 року відбулися урочистості з нагоди відкриття відкриття комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Лозівської районної ради Харківської області. Серед почесних гостей – перший заступник голови Харківської обласної державної адміністрації Марк Беккер, голова Лозівської районної державної адміністрації Ашот Керопов, голова Лозівської районної ради Володимир Лаптєв. А також – представники виконавчої влади, органів місцевого самоврядування області та району, педагогічні працівники закладу, батьківський актив.

З нагоди урочистого відкриття до присутніх звернувся перший заступник голови Харківської обласної державної адміністрації Марк Беккер. У своєму виступі він зазначив, що сьогоднішня подія є свідченням успішної реалізації державної політики в частині розвитку інклюзивної освіти в Харківській області, що стало можливим завдяки підписанню Мариною Порошенко і головою Харківської обласної державної адміністрації Юлією Світличною Меморандуму про співпрацю з Всеукраїнською благодійною організацією «Благодійний фонд Порошенка».

Голова Лозівської районної державної адміністрації Ашот Керопов зазначив, що забезпечення реалізації конституційних прав на освіту для всіх дітей, незалежно від ... Читати далі »

Переглядів: 7140 | Додав: Fresh | Дата: 27.03.2019

23 березня 2019 року дві команди Краснопавлівського ліцею «Живі серця» та «Фенікс» (керівник педагог-організатор Сачук С.М.) стали учасниками гри «Встановлення рекорду України з кількості одночасно граючих команд «Що? Де? Коли», яка відбулася в спорткомплексі аерокосмічного університету імені М.С.Жуковського «Харківський авіаційний інститут».

Переглядів: 6889 | Додав: Fresh | Дата: 23.03.2019

Цю думку поділяють члени інтегрованого тимчасового творчого колективу «Есе + Я». Представники різних фахів зібралися 21 березня 2019 року у залі управління освіти, молоді та спорту Лозівської районної державної адміністрації (Краснопавлівський ліцей – Кобиш Т.Л. учитель української мови та літератури) Скарга Л.В. учитель зарубіжної літератури; Смирнівський НВК – Демиденко Т.М. учитель початкових класів, Жданей О.В. учитель фізики; Павлівська ЗОШ – Редька О.І. учитель зарубіжної літератури; Орілький ліцей – Бершак І.С. учитель української мови та літератури). Керівник групи – Харибіна Н.М. учитель української мови та літератури, спеціаліст вищої кваліфікаційної категорії, має звання «учитель-методист». У залі – фізики і лірики, компетентні високопрофесійні педагоги, творці інновацій; віддані професії, обов’язку, із вродженим оптимізмом, загостреним почуттям прекрасного; вони мислять критично, розкуто, нестандартно, образно.

Тренінги, теоретичні викладки, схеми вчили педагогів, як заінтригувати, захопити, вразити, здивувати написанням есе; чим відрізняється воно від інших видів творчих робіт.

... Читати далі »

Переглядів: 6789 | Додав: Fresh | Дата: 21.03.2019

У сучасному суспільстві наукам природничого циклу належить особлива роль, оскільки в процесі їх вивчення відбувається формування основ світогляду.«Сучасний урок – сучасний вчитель» - під таким гаслом 21березня 2019 року відбулось районне методичне об’єднання вчителів географії закладів загальної середньої освіти Лозівського району. Педагоги ділилися досвідом як не просто працювати на репродуктивному рівні, а творити, імпровізувати, пропонувати.

Керівник РМО вчителів географії Олешко Л.М., вчитель Краснопавлівського ліцею, обрала для своєї роботи актуальну методичну тему «Розвиток творчого мислення учнів шляхом формування їх медіа грамотності - запорука якісного навчання».Свій досвід вона описала в рамках фестивалю «Добрих практик» освітян Харківщини. Вчитель Смирнівського НВК Білошніченко Я.М. , учениця якої стала абсолютним переможцем олімпіади з географії на обласному рівні, проаналізувала завдання олімпіади ІІІ (обласного) етапу, поділилась з колегами як вона зацікавила своїх учнів до поглибленного вивчення предмету. Корисні поради з підготовки до ДПА з географії надала досвідчений вчитель Яковлівського НВК Копа Л.І.

Всі вчителі були активними учасниками РМО, працювали в групах, готувались до ЗНО, доводячи: хто осягає нове, плекає старе, той може бути вчителем.

Переглядів: 363 | Додав: Fresh | Дата: 21.03.2019

20 березня 2019 року в Орільському ліцеї Лозівської районної ради відбувся семінар-практикум для заступників директорів та вчителів початкових класів за темою «Розвиток інноваційних ідей Нової української школи: дослідження, методичний супровід». Учасники заходу отримали та збагатили інформацію про сутність і структуру новацій Нової української школи; виявили коло проблем та збудували стратегію досягнення мети у впровадженні освітніх технологій.

В ході семінару педагоги відвідали урок Всесвіт у 1 класі за освітньою програмою «На крилах успіху» (вчитель: Невенкіна Г.С.) та відеоролик інтегрованого уроку «Я досліджую світ» (вчитель: Мороз А.Б.).

Практична складова семінару була проведена у формі Workshop «Формування персонального пізнавального стилю учнів через варіативність інтеграційних форм та методів педагогічної взаємодії в умовах Нової української школи» із застосуванням методу «Намалюй картину».

... Читати далі »

Переглядів: 397 | Додав: Fresh | Дата: 20.03.2019

 Сьогодні на базі КЗ "Катерінівський ліцей" відбулись фінальні ігри Першості з баскетболу серед дівчат ЗЗСО Лозівського району та Лозівської міської ради. Дівчата змагалися за коловою системою та показали наступні результати:
Садовський ліцей - "КЗ Катеринівський ліцей" 33-24
Садовський ліцей - "КЗ Шатівський ліцей" 34-4
"КЗ Шатівський ліцей" - "КЗ Катеринівський ліцей" 7-33
І місце посіла команда Садовського ліцею (вчитель Дорошенко Едуард), ІІ місце команда "КЗ Катеринівський ліцей" (вчитель Цяцька Іван), ІІІ місце команда "КЗ Шатівський ліцей" (вчитель Ковальов Володимир). Кращими гравцями фіналу визнано Єгожу Марію (Садовський ліцей), Чуйко Софію ("КЗ Катеринівський ліцей"), Гаврилюк Орину ("КЗ Шатівський ліцей").
Команди були нагороджені кубками та дипломами, кращі гравці медалями та дипломами.

Переглядів: 339 | Додав: Fresh | Дата: 20.03.2019