Головна » 2019 » Березень » 20 » Нова українська школа в дії
15:21
Нова українська школа в дії

20 березня 2019 року в Орільському ліцеї Лозівської районної ради відбувся семінар-практикум для заступників директорів та вчителів початкових класів за темою «Розвиток інноваційних ідей Нової української школи: дослідження, методичний супровід». Учасники заходу отримали та збагатили інформацію про сутність і структуру новацій Нової української школи; виявили коло проблем та збудували стратегію досягнення мети у впровадженні освітніх технологій.

В ході семінару педагоги відвідали урок Всесвіт у 1 класі за освітньою програмою «На крилах успіху» (вчитель: Невенкіна Г.С.) та відеоролик інтегрованого уроку «Я досліджую світ» (вчитель: Мороз А.Б.).

Практична складова семінару була проведена у формі Workshop «Формування персонального пізнавального стилю учнів через варіативність інтеграційних форм та методів педагогічної взаємодії в умовах Нової української школи» із застосуванням методу «Намалюй картину».

Разом з тим протягом даного заходу практичний психолог проводила низку тренінгів, з метою психологічної підтримки педагогів, які втілюють у практику роботи ідеї Нової української школи.

Керівники семінару намагалися сформувати позитивне ставлення до нововведень, допомогти зорієнтуватися у ключових моментах новацій Нової української школи та розвивати уміння створювати ефективну педагогічну команду здатну сприймати і реалізувати педагогічні нововведення, які передбачають не лише розвиток творчого потенціалу, а й зміни у способі діяльності, стилі мислення особистості.

 

 

Переглядів: 400 | Додав: Fresh