Головна » 2019 » Березень » 21 » РМО ВЧИТЕЛІВ ГЕОГРАФІЇ.
14:14
РМО ВЧИТЕЛІВ ГЕОГРАФІЇ.

У сучасному суспільстві наукам природничого циклу належить особлива роль, оскільки в процесі їх вивчення відбувається формування основ світогляду.«Сучасний урок – сучасний вчитель» - під таким гаслом 21березня 2019 року відбулось районне методичне об’єднання вчителів географії закладів загальної середньої освіти Лозівського району. Педагоги ділилися досвідом як не просто працювати на репродуктивному рівні, а творити, імпровізувати, пропонувати.

Керівник РМО вчителів географії Олешко Л.М., вчитель Краснопавлівського ліцею, обрала для своєї роботи актуальну методичну тему «Розвиток творчого мислення учнів шляхом формування їх медіа грамотності - запорука якісного навчання».Свій досвід вона описала в рамках фестивалю «Добрих практик» освітян Харківщини. Вчитель Смирнівського НВК Білошніченко Я.М. , учениця якої стала абсолютним переможцем олімпіади з географії на обласному рівні, проаналізувала завдання олімпіади ІІІ (обласного) етапу, поділилась з колегами як вона зацікавила своїх учнів до поглибленного вивчення предмету. Корисні поради з підготовки до ДПА з географії надала досвідчений вчитель Яковлівського НВК Копа Л.І.

Всі вчителі були активними учасниками РМО, працювали в групах, готувались до ЗНО, доводячи: хто осягає нове, плекає старе, той може бути вчителем.

Переглядів: 361 | Додав: Fresh