Головна » 2019 » Березень » 27 » Урочисте відкриття Комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Лозівської районної ради
11:10
Урочисте відкриття Комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Лозівської районної ради

27 березня 2019 року відбулися урочистості з нагоди відкриття відкриття комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Лозівської районної ради Харківської області. Серед почесних гостей – перший заступник голови Харківської обласної державної адміністрації Марк Беккер, голова Лозівської районної державної адміністрації Ашот Керопов, голова Лозівської районної ради Володимир Лаптєв. А також – представники виконавчої влади, органів місцевого самоврядування області та району, педагогічні працівники закладу, батьківський актив.

З нагоди урочистого відкриття до присутніх звернувся перший заступник голови Харківської обласної державної адміністрації Марк Беккер. У своєму виступі він зазначив, що сьогоднішня подія є свідченням успішної реалізації державної політики в частині розвитку інклюзивної освіти в Харківській області, що стало можливим завдяки підписанню Мариною Порошенко і головою Харківської обласної державної адміністрації Юлією Світличною Меморандуму про співпрацю з Всеукраїнською благодійною організацією «Благодійний фонд Порошенка».

Голова Лозівської районної державної адміністрації Ашот Керопов зазначив, що забезпечення реалізації конституційних прав на освіту для всіх дітей, незалежно від стану здоров’я та інших особливих потреб, у процесі розвитку інклюзивної освіти на всіх рівнях є одним із пріоритетних напрямів діяльності держави. Розвиток інклюзивної освіти в Лозівському районі дозволить дітям з особливими освітніми потребами відчувати себе рівними в українському суспільстві. Це право дітей на самостійне життя, можливість якісної соціалізації.

 

 

Переглядів: 7147 | Додав: Fresh