Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 6 7 8 9 10 ... 39 40 »

Диплом  ІІІ ступеня  сорок п’ятої  обласної тематичної відкритої  виставки ефективного педагогічного досвіду «Освіта Харківщини ХХІ століття»  за темою  «Рік англійської мови: перспективи розвитку іншомовної освіти в Харківській області»  отримала  Садовська  загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів.

Свій досвід роботи з означеної теми педагоги  презентували  під час методичного «круглого  столу», на якому  увагу було 

акцентовано на актуальних питаннях розвитку інноваційної іншомовної освіти у просторі освітніх можливостей навчального закладу сільської місцевості.

Переглядів: 449 | Додав: Fresh | Дата: 23.12.2016

21 грудня  2016 року в залі засідань управління освіти, молоді та спорту Лозівської райдержадміністрації відбулось засідання районного методичного об`єднання вчителів фізичної культури та предмету «Захист Вітчизни» з теми  «Формування в учнів ціннісних орієнтацій щодо культури здоров`я, розвиток морально-вольових рис характеру, мотивація учнів на здоровий спосіб життя та фізичний розвиток». 

Організатори семінару ставили собі за  мету у простій, лаконічній формі презентувати нові тенденції та методи  виховання фізичного та духовного світогляду української молоді на основі моральних, історичних козацьких  цінностей, а також популяризувати  серед учнів  військово-прикладні  види спорту, активні способи  дозвілля, національну культурну спадщину та спортивні  традиції.

Переглядів: 434 | Додав: Fresh | Дата: 21.12.2016

Гуртківці БДЮТ завітали до територіального центру "Будинок ветеранів", с. Світловщина. Зігрівали бабусь та дідусів соїми піснями та танцями, вітали з днем Святого Миколая та з наступаючими новорічними святами!
Дітлахи приїхали не тільки з концертом, а й з маленькими подаруночками, зробленими своїми руками. На згадку про свято школярі подарували мешканцям центру зайчиків-думочок з цукерками.
Після заходу вдячні глядачі подякували дітям за концерт та подарунки і запросили школярів в гості на новорічні свята.
День святого Миколая - це свято і для дітей і для дорослих, тому мешканці залишили собі теплі спогади про свято та поробки дітей, а школярам керівництво центру подарувало солодощі та фрукти.

Переглядів: 386 | Додав: Fresh | Дата: 20.12.2016

Для всіх бажаючих ознайомитися з процедурою ЗНО 01 та 08 квітня 2017 року проводиться пробне зовнішнє незалежне оцінювання.

Де зареєструватися?

Реєстрація на пробне ЗНО для мешканців Полтавської, Сумської та Харківської областей відбудеться на сайті Харківського регіонального центру оцінювання якості освіти (http://zno-kharkiv.org.ua)

Коли зареєструватися?

З 10 до 31 січня 2017 року.

Як зареєструватися?

8 кроків реєстрації на пробне ЗНО

На веб-сайті Харківського регіонального центру оцінювання якості освіти (ХРЦОЯО) у розділі «Пробне ЗНО-2017»:

  1. ознайомитися Положенням про пробне зовнішнє незалежне оцінювання;
  2. сформувати реєстраційну заяву за допомогою спеціального сервісу, вказавши такі дані: прізвище, ім'я, по батькові, дата народження, місце проживання, контактний телефон, електронна адреса, категорію випускника (випускник ЗНЗ поточного року,  або випускник минулих років, ПТНЗ, ВНЗ І-ІІ р.а.),  перелік навчальних предметів із зазначенням мови, якою особа бажає отримати завдання пробного тесту, обрати із запропонованого переліку населений пункт, де особа буде проходити пробне ЗНО;
  3. заповнити всі поля електронної форми, задати пароль для доступу  до «Особистого кабінету учасника пробного ЗНО», отримати персональний код (пароль і код зберегти!);
  4. зайти на сторінку «Особистий кабінет учасника пробного ЗНО», роздрукувати реєстраційну заяву та реквізити для оплати кожного замовленого предмету окремо;
  5. оформити реєстраційну заяву та ... Читати далі »
Переглядів: 409 | Додав: Fresh | Дата: 20.12.2016

З метою організації та сприяння росту професійної майстерності педагогічних працівників, втілення в практику роботи інноваційних  методів і підходів до викладання навчальних   предметів протягом грудня 2016 року   проводився районний тур всеукраїнського конкурсу «Учитель року - 2017». 

Освітяни нашого району представляли себе у двох  номінаціях: «Початкова освіта»  (Кушнарьова М.В. - Краснопавлівський багатопрофільний ліцей, Невенкіна Г.С.-Орільський НВК, Гончарова В.М.- Новоіванівська ЗОШ І-ІІІ ступенів)  та «Біологія» (Орлова І. М.  -  Катеринівська ЗОШ І-ІІІ ступенів , Ярош Г.М. – Садовська ЗОШ І-ІІІ ступенів). Конкурсанти показали добрий фаховий рівень та педагогічну майстерність, творчий підхід до використання як традиційних, так і сучасних педагогічних технологій, продуктивні шляхи активізації пізнавальної діяльності учнів, урізноманітнення форм роботи, оформлення матеріалів.

Районний тур всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2017» мав велике значення для всіх його учасників, дав можливість віднайти свою власну педагогічну стежку на широкій освітянській ниві.

Спільним рішенням оргкомітету та журі конкурсу переможцями в номінації  «Біологія» визнано  Орлову Інну Миколаївну, учителя біології  Катеринівської ЗОШ І-ІІІ ступенів , а в номінації « Початкова освіта» - Кушнарьову Марину Василівну, учителя початкових класів Краснопавлівського багатопрофільного ліцею.

Ми пишаємося тим, що в освіті Лозівського  району працюють такі компетентні педагоги – талановиті, небайдужі, завзяті нова ... Читати далі »

Переглядів: 486 | Додав: Fresh | Дата: 19.12.2016

А у нас - гості з Одеси!

До будинку дитячої та юнацької творчості Лозівської районної ради  завітали військовослужбовці з Одеського інституту військово-морських  Збройних Сил України та представники фонду соціального партнерства "Слобожанська громада".

Юнаки  приїхали подякувати гуртківцям БДЮТ за малюнки та поробки, які діти передали до Одеси  як подарунки до дня Зройних Сил України.

Напередодні Дня Святого Миколая  приїзд гостей став справжнім подарунком для вихованців. Військові нагородили дітей Подяками та подарували  солодощі.

БДЮТ теж не залишився без подарунків: у кабінеті адміністрації красується новенький прапор інституту військово-морських сил, знайшли своє місце і пам`ятна табличка з емблемою інституту, і блокноти, і календарі і вітальні листівки інституту.

Навзаєм до Одеси поїдуть нові малюнки та сувеніри від гуртківців.

Переглядів: 412 | Додав: Fresh | Дата: 16.12.2016

14 грудня  2016 року на базі Катеринівської ЗОШ І-ІІІ ст. пройшов фінальний етап Першості з бадмінтону серед загальноосвітніх навчальних закладів Лозівського району. Участь у ньому взяли 5 команд, які за результатами відбіркового зонального туру зайняли 1-2 місця у своїх підгрупах.

Учасники фіналу змагалися за коловою системою. Загальнокомандний залік складався із сумарних результатів усіх учасників команди.

Фінальний етап пройшов у гострій, безкомпромісній боротьбі, за підсумками якого І місце виборола команда Садовської ЗОШ, ІІ місце посіла команда Артільського НВК, ІІІ місце у команди Катеринівської ЗОШ.

У особистому заліку місця розподілились наступним чином:

Юнаки  (1 ракетка)

1 місце    Рубан Віктор        Садовська ЗОШ

2 місце    Хондока Андрій   Артільський НВК

3 місце    Мудрак  Ігор        Шатівський НВК

 

Юнаки   (2 ракетка)

1 місце    Уманець Кирило     Артільський НВК

2 місце   Темнохуд Вікторія  Катеринівська ЗОШ 

3 місце    Білик Роман             Садовська ЗОШ

 

Дівчата

1 місце   Ромасюк Анна         Орільський НВК                         

2 місце   Єгожа Поліна    ... Читати далі »

Переглядів: 403 | Додав: Fresh | Дата: 14.12.2016

                                                                                                                                         Я знаю, як це робити.

                                                                                                                                         Я навчу вас.

Під таким гаслом відбулося заключне випробування для учасників конкурсу «Учитель року-2017»: майстер-клас. Конкурсантами були представлені  власні системи роботи,  які передбачають комплекс методичних прийомів, педагогічних ідей, що притаманні саме цьому педагогу, оригінальні підходи,  взаємопов’язані  між  собою, які забезпечують ефективне вирішення навчально-виховних завдань.

З  результатами даного конкурсного випробування ... Читати далі »

Переглядів: 520 | Додав: Fresh | Дата: 14.12.2016

13 грудня в залі засідань управління освіти, молоді та спорту відбувся семінар вчителів початкових класів з теми «Реалізація компетентнісного підходу: бінарні інтегровані уроки».  На даному зібранні були розкриті шляхи реалізації компетентнісного підходу до викладання предметів в школі І ступеню засобами бінарних інтегрованих уроків, з’ясовані особливості структури даних уроків, а також  презентовані кращі моделі бінарних інтегрованих уроків проведених в закладах освіти Лозівського району.

Переглядів: 433 | Додав: Fresh | Дата: 14.12.2016

В  Лозівському районі продовжуються  конкурсні змагання вчителів з фахової майстерності.

12  грудня журі оцінювало освітні проекти педагогів і відзначило самостійність суджень і висновків конкурсантів,  глибоке  володіння матеріалом, творчу ініціативність, обізнаність із функціями вчителя та діяльністю учнів  в  реалізації  проектів.

З результатами конкурсного випробування можна ознайомитись ТУТ.

Переглядів: 433 | Додав: Fresh | Дата: 13.12.2016