Головна » Архів матеріалів
« 1 2 3 4 5 6 ... 39 40 »

19 травня 2017 року на території спортивно-оздоровчого комплексу "Бритай" Лозівської районної дитячо-юнацької спортивної школи "Спартанець" пройшов районний етап Всеукраїнської військово-патріотичної гри "Сокіл" ("Джура"), в якому взяли участь 100 учнів загальноосвітніх навчальних закладів Лозівського району. 

Учні долали перешкоди на військово-спортивній туристичній смузі перешкод, демонстрували навички надання першої медичної допомоги, змагалися у історичній естафеті, готували кашу.

За результатами всіх конкурсів:

І місце посіла команда Яковлівського НВК "Залізні вовки", яка представлятиме Лозівський район на обласному етапі;

ІІ місце - команда "Терен" Орільської ЗОШ І-ІІІ ступенів;

ІІІ місце поділили команди Садовської ЗОШ І-ІІІ ступенів, Шатівського НВК та Миролюбівського НВК.

Переглядів: 491 | Додав: Fresh | Дата: 19.05.2017

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

У середу, 17  травня, в районному будинку культури відбулась урочиста церемонія нагородження  інтелектуально обдарованих учнів.  

Гарні побажання і конструктивні поради юним науковцям лунали від Сергія Георгійовича Красноперова, голови Лозівської районної ... Читати далі »

Переглядів: 565 | Додав: Fresh | Дата: 17.05.2017

13.05.2017                                                                                                              ПРЕС-РЕЛІЗ

Учасникам ЗНО важливо пам’ятати

Кожний учасник зовнішнього оцінювання має право на:

... Читати далі »

Переглядів: 487 | Додав: Fresh | Дата: 16.05.2017

    Відповідно до Програми предмета «Захист Вітчизни» та з метою закріплення знань і навичок, які  отримали учні  на заняттях з 10 по 12 травня 2017 року відбулись триденні  навчально-польові збори з учнями 11-х класів загальноосвітніх навчальних закладів Лозівського району.  

     10 та 11 травня на базі Орільського НВК одинадцятикласники під дбайливим керівництвом вчителів предмету «Захист Вітчизни»  та начальника   табору навчально-польових зборів  Федоренка В. М. поринули у справжню військову атмосферу у відповідності до Статуту Збройних Сил України: були поділені на роти, відбували чергування та покарання за проступки, відпрацьовували навички вогневої, фізичної, тактичної та стройової  підготовки.

... Читати далі »

Переглядів: 525 | Додав: Fresh | Дата: 12.05.2017

8 травня 2017 року у районному будинку культури відбувся сеанс одночасної гри з шахів з міжнародним майстром ФІДЕ, майстром спорту України Юрієм Байковським, присвячений Дню  пам'яті та примирення та Дню Перемоги над нацизмом.

Участь у сеансі взяли 20 учасників з м.Лозової, Лозівського району, Близюківського району та один учасник з м.Полтави. Сеанс тривав майже 7 годин. За підсумками сеансу Юрій Байковський з трьома учасниками зіграв у нічию,решта учасників поступилися майстру.

                                

Переглядів: 481 | Додав: Evgeniy | Дата: 11.05.2017

10 травня 2017р на базі Будинку дитячої та юнацької творчості Лозівської РДА відбулося засідання заступників директорів з виховної роботи та педагогів-організаторів. Тема засідання «Пропонуємо, обговорюємо, діємо. Реалізація Концепції національно-патріотичного виховання у ЗНЗ Лозівського району у 2016/2017 н.р». Обговорювалися питання:

  • Про стан впровадження Концепції національно – патріотичного виховання дітей та молоді в ЗНЗ Лозівського району;
  • Про реалізацію плану заходів освітнього проекту «Виховний простір Харківщини» в ЗНЗ Лозівського району.

Воліченко А.О., методист управління освіти, молоді та спорту Лозівської РДА, проаналізувала роботу навчальних закладів щодо реалізації  вищезазначених питань у 2016/2017н.р . Співдоповідачі Вечерко Т.П. з Новоіванівської ЗОШ, Мікушина О.П. з Артіл ... Читати далі »

Переглядів: 455 | Додав: Fresh | Дата: 10.05.2017

4 травня 2017 року на стадіоні «Локомотив» м.Лозова відбулись спортивні змагання  серед учнів загальноосвітніх навчальних закладів Лозівського району  з легкоатлетичного чотирьохборства.

До програми змагань входили :

1. Біг 60 м. (юнаки, дівчата)

2. Біг 500 м. (дівчата)

3. Біг 800 м.  (юнаки)

3. Метання м’яча (юнаки, дівчата)

... Читати далі »

Переглядів: 744 | Додав: Evgeniy | Дата: 05.05.2017

3 травня 2017 року на майданчику зі штучним покриттям Садовської ЗОШ І-ІІІ ст.відбулись фінальні ігри Першості Лозівського району з міні-футболу серед юнаків 2003 р.н та молодших.

У фіналі змагалися команди Орільського НВК, Миролюбівського НВК, Садовської ЗОШ І-ІІІ ст., Шатівського НВК. Учасники грали за коловою системою, кожен з кожним.

За результатами усіх ігор перше місце посіла команда Орільського НВК(учитель Марков О.А), друге – команда Садовської ЗОШ І-ІІІ ст.(учитель Дорошенко Е.М), третє команда Шатівського НВК(Ковальов В.М).

Команди та кращі гравці у своїх амплуа були нагороджені грамотами та дипломами,кубками та медалями від управління освіти,молоді та спорту Лозівської райдержадміністрації.

Переглядів: 482 | Додав: Evgeniy | Дата: 05.05.2017

03 травня 2017 року у залі засідань управління освіти, молоді та спорту відбулося засідання районного методичного об'єднання вчителів предмету основи здоров'я з теми: "Ефективна превентивна освіта як необхідна умова сучасної школи".

На засіданні були розглянуті наступні питання:

1. Концепція превентивного виховання дітей і молоді в системі освіти України.

2. Сучасні підходи до здійснення превентивного виховання.

3. Концепція Нової української школи - "педагогіка партнерства".

4. Упровадження навчальних програм і курсів регіонального компоненту робочих навчальних планів загальноосвітніх навчальних закладів здоров'язбережувального спрямування у 2016/2017 н.р.

5. Ефективність впровадження превентивних програм в ЗНЗ Лозівського району.

Переглядів: 426 | Додав: Fresh | Дата: 03.05.2017

Переглядів: 1333 | Додав: Fresh | Дата: 28.04.2017