Головна » 2017 » Лютий » 24 » Тренінг «Протидія сексуальному домаганню і сексуальному насиллю»
15:26
Тренінг «Протидія сексуальному домаганню і сексуальному насиллю»

Незважаючи на ХХІ  століття, глобалізацію, високі технології, науку, прогрес та інші ознаки нібито сучасного суспільства, тема сексуального насилля залишається однією з найбільш актуальних у світі.

У країнах пострадянського простору, зокрема в Україні, на жаль, часто намагаються дистанціюватися від проблеми: її воліють або не помічати, або нехтувати нею як незначним фактом, який існує десь оддалік.

З метою розуміння у молодіжному середовищі  такої проблеми як сексуальне насильство,  24 лютого на базі Орільського навчально-виховного комплексу фахівцями навчально-методичного центру психологічної служби управління освіти молоді та спорту Лозівської районної державної адміністрації було проведено тренінг для учнів 9-10 класів «Протидія сексуальному домаганню і сексуальному насиллю».

Основним завданням цього тренінгу було допомогти підліткам  передбачати загрозу, уникати небезпечних ситуацій, а також рішуче протистояти посяганням на своє життя і здоров'я.

Щоб не стати жертвою  злочину на занятті- тренензі,  учням були повідомлені телефони, за якими слід звертатись за допомогою та надані  дієві рекомендації стосовно алгоритму дій, якщо людина опинилася в такій ситуації.

Переглядів: 561 | Додав: Fresh