Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 25 26 27 28 29 ... 39 40 »

У неділю 21 червня на футбольних полях району пройшов ХІІІ тур Відкритого Чемпіонату з футболу серед аматорських команд колективів фізичної культури сіл та селищ Лозівського району 2015 року, у якому були зафіксовані наступні результати :

«Кінзавод» - «Лан»  2:3, «Комсомолець» - «Нива»  2:0 «Агросвіт» - «Павлівка»  7:2, «Яковлівка» - «Степок»  5:4, «Шатівка» - «Оріль»1:2, «Локомотив»- «Михайлівка», 5:1 «Єлизаветівка» - «Жовтневі зорі» 1:2 

 Турнірну таблицю очолює Панютинський «Локомотив» 36 очок, на другому місці Краснопавлівські «Жовтневі зорі» 29 очок, на третьому місці Мечебилівський «Лан» 26 очок.

Переглядів: 433 | Додав: Evgeniy | Дата: 22.06.2015

Організація літнього відпочинку дітей є складовою частиною безперервного та послідовного процесу виховання. Дитячі заклади оздоровлення і відпочинку створюють умови для змістовного та цікавого дозвілля дітей, дають можливість їм творчо розвиватися, більше пізнавати світ.

     У період   з 2 по 19 червня 2015 року  у Лозівському районі на базі закладів освіти  організовано роботу  21 табору  з денним перебуванням, де було  охоплено  відпочинком 1050 учнів 1-10 класів, що становить 33% від загальної кількості дітей від 7 до 18 років. Максимальна увага приділялася залученню до відпочинку дітей, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки.

Для дітей у  закладах відпочинку було створено  умови для  розвитку   творчих здібностей,  розширення кругозору, інтелектуального збагачення. 

          Учні із задоволенням  знайомилися з культурними та історичними пам`ятками, пам’ятними стежинами  рідного краю, виїздили на екскурсії до Лозівського та Краснопавлівського краєзнавчих музеїв, побували і у місті Харкові, де  відвідали  планетарій, зоопарк, дельфінарій, екопарк ім.Фельдмана.

     Особливе місце у таборах  посідала  спортивно-масова робота: туристичні походи, відпочинок ... Читати далі »

Переглядів: 605 | Додав: Evgeniy | Дата: 19.06.2015

19 червня 2015 року в залі засідань управління освіти, молоді та спорту Лозівської РДА відбулась нарада заступників директорів з навчально-виховної роботи закладів освіти Лозівського району.

На нараді були розглянуті такі питання:

- Про стан викладання базових дисциплін та організацію методичної роботи у ЗНЗ за підсумками вивчення стану роботи УОМС ЛРДА з питань реалізації державної політики у сфері дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти.

- Про результативність виконання навчальних програм та покращення якості навчально-виховного процесу в ЗНЗ Лозівського району за підсумками 2014/2015 н.р.

- Про підсумки проведення районної та обласної виставок-презентацій та технологій.

- Про оформлення класних журналів 1-4 класів ЗНЗ у 2015/2016 н.р. відповідно до Інструкцій щодо заповнення класного журналу для 1-4 класів ЗНЗ, затвердженої наказом МОНУ від 08.04.2015 № 412.

- Про підготовку проектів річних планів роботи в НВК на 2015/2016 н.р.

- Про забезпечення підручниками учнів навчальних закладів району у 2015/2016 н.р.

- Про результати видавничої діяльності педагогів району за підсумками 2014/2015 н.р.

 

Переглядів: 494 | Додав: Fresh | Дата: 19.06.2015

Літо – улюблена пора усіх дітлахів, але якщо воно ще Олімпійське, коли можна позмагатись між собою, виявити, хто швидший, найсильніший,  найспритніший та головне – має волю до перемоги – це найбільш цінно та просто  захоплююче!

З 2 по 19 червня у таборах відпочинку з денним перебуванням на базі загальноосвітніх шкіл району пройшли спортивно - масові заходи під назвою «Олімпійське літо». Цілий фейєрверк позитивних емоцій та справжній молодечий дух "витали" на спортивних майданчиках цих відпочинкових закладів під час проведення змагань. Участь у них взяли понад тисячу школярів. Ці заходи, за словами організаторів, стали справжнім святом міцного здоров’я, виховання сили волі та сили духу.

Найпопулярнішими у дітей були змагання з футболу, вуличного баскетболу та дворового футболу, найулюбленіші — "Веселі старти, ведення баскетбольного та футбольного м’яча, стрибки на скакалці за 1 хвилину, естафети на спритність та координацію рухів, кидання мішечків в горизонтальну ціль, естафети "баскетбол" та "дартс", "садіння"  та "збирання" картоплі, кидання тарілочок "фрізбі" у горизонтальну ціль та багато інших. Також були проведені дні дитячої пісні, дні ерудитів, дні любителі ... Читати далі »

Переглядів: 470 | Додав: Evgeniy | Дата: 19.06.2015

18 червня 2015 року у залі засідань управління освіти, молоді та спорту Лозівської РДА відбулась нарада керівників навчальних заладів Лозівського району.

На нараді було розглянуто такі питання:

- Про підсумки роботи навчальних закладів з питання запобігання дитячого травматизму у 2014/2015 навчальному році. Реалізація заходів щодо збереження життя та здоров’я дітей під час літніх канікул.

- Про підсумки навчання за індивідуальною та екстернатною формами навчання, інтернати для обдарованих, з особливими потребами.

- Про підсумки роботи психологічної служби управління освіти, молоді та спорту у 2014/2015 навчальному році.

- Про стан роботи управління освіти, молоді та спорту зі зверненнями громадян у ІІ кварталі 2015 року.

- Про роботу з питань охорони праці у навчальних закладах району у 2015 року.

- Про роботу з сайтами, ЄДЕБО.

- Про результати комплексної перевірки стану організації роботи УОМС.

- Стан охоплення дітей району оздоровленням та відпочинком.

 

Переглядів: 463 | Додав: Fresh | Дата: 18.06.2015

 

 

 

 

 

 

 

 

 

11-12 червня 2015 року на спортивні базі «Бритай» Лозівської районної ДЮСШ «Спартанець» пройшов І районний  етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») серед загальноосвітніх навчальних закладів Лозівського району, у якій взяли участь   6 шкільних команд .

До організації та успішного проведення були залучені відділ молоді та спорту управління освіти, молоді та спорту Лозівської районної державної  адміністраціі, районний будинок дитячої та юнацької творчості,  районний будинок культури,

ДЮСШ «Спартанець».

Над спортивною базою лунала  бадьора музика, бажаючих подивитися та підтримати друзів зібралося сила-силенна. Першим етапом було офіційне відкриття змагань, де під урочистий марш вишикувались команди.

 Від організаторів Гри, гостей свята та запрошених лунали слова, які надихали учасників до подальших змагань.

Юнаки і дівчата  гідно показали себе в конкурсах: «Стройова підготовка», «Відун», «Стрільба», «Човниковий біг», «Спортивне орієнтування», «Медико-санітарна підготовка», «Смуга перешкод», ... Читати далі »

Переглядів: 452 | Додав: Evgeniy | Дата: 17.06.2015

12-13 червня в м. Олевськ Житомирської області  пройшов Всеукраїнський дитячий турнір з вільної боротьби «Поліський килим» на призи чемпіона Олімпійських ігор в Афінах Ельбруса Тедеєва. У змаганнях взяли участь біля 180 юних борців з України.

Харківську область на турнірі  представляли вихованці відділення вільної боротьби  ДЮСШ «Спартанець»  Краснопавлівського осередку, які у безкомпромісній боротьби посіли наступні місця: Суковський Віталій у ваговій категорії  25 кг посів перше місце, Шевченко Артем  посів трете місце у ваговій категорії 25 кг., Степанцов Едуард у ваговій категорії  27 кг посів трете місце, Винтонишин Денис у ваговій категорії  29 кг посів перше місце. Спортсменів підготував тренер-викладач Іліметов А.Р.

Переглядів: 431 | Додав: Evgeniy | Дата: 16.06.2015

 

12 червня у навчальних закладах Лозівського району відбулось вручення свідоцтв про базову середню освіту випускникам 9-х класів.

249 випускникам вручено перший документ про освіту, 10 з них отримали свідоцтва з відзнакою. 

Переглядів: 501 | Додав: Fresh | Дата: 12.06.2015

8 червня 2015 року  в залі засідань управління освіти, молоді та спорту Лозівської райдержадміністрації відбулось засідання районного   методичного об`єднання вчителів фізичної культури та предмету Захист Вітчизни» на тему «Виховання позитивного ставлення учнів до занять фізичною культурою, захисту життя і здоров`я, забезпечення власної безпеки людей у надзвичайних ситуаціях мирного і воєнного часу, до служби у збройних силах України».

 

 Під час  засідання вчителі обговорили  такі питання:

  • Шляхи реалізації завдань  військово-патріотичного виховання під час вивчення предмету  «Захист Вітчизни».
  • Забезпечення безпеки життєдіяльності учнів під час  проведення  уроків фізичної культури, спортивно-масових заходів, практичних занять предмету «Захист Вітчизни».
  • Організація, підготовка та проведення районного етапу військово-патріотичної гри «Джура» та змагань з допризовною молоддю.
Переглядів: 489 | Додав: Evgeniy | Дата: 08.06.2015

3 червня 2015 року за участю голови Лозівської районної державної адміністації Красноперова С.Г. підведено підсумки комплексного вивчення стану роботи управління освіти, молоді та спорту Лозівської районної державної адміністрації з питань реалізації державної політики у сфері дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти.

Представники Департаменту науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації ( Байназарова О.О. та Кононенко О.Є.) дали експертну оцінку функціонування освітньої галузі Лозівського району і визначили рівень діяльності як такий, що відповідає достатньому.

Активними учасниками зібрання стали працівники управління освіти, молоді та спорту, керівники дошкільних, загальноосвітніх та позашкільних навчальних  закладів. 

Переглядів: 503 | Додав: Fresh | Дата: 03.06.2015