Головна » 2015 » Червень » 17 » пройшов І районний етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»)
07:22
пройшов І районний етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

11-12 червня 2015 року на спортивні базі «Бритай» Лозівської районної ДЮСШ «Спартанець» пройшов І районний  етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») серед загальноосвітніх навчальних закладів Лозівського району, у якій взяли участь   6 шкільних команд .

До організації та успішного проведення були залучені відділ молоді та спорту управління освіти, молоді та спорту Лозівської районної державної  адміністраціі, районний будинок дитячої та юнацької творчості,  районний будинок культури,

ДЮСШ «Спартанець».

Над спортивною базою лунала  бадьора музика, бажаючих подивитися та підтримати друзів зібралося сила-силенна. Першим етапом було офіційне відкриття змагань, де під урочистий марш вишикувались команди.

 Від організаторів Гри, гостей свята та запрошених лунали слова, які надихали учасників до подальших змагань.

Юнаки і дівчата  гідно показали себе в конкурсах: «Стройова підготовка», «Відун», «Стрільба», «Човниковий біг», «Спортивне орієнтування», «Медико-санітарна підготовка», «Смуга перешкод», «Перетягування каната» та «Ватра».

Протягом заходу панувала дружня та патріотична атмосфера, насичена тільки позитивними емоціями.  Наприкінці переможці отримали заслужені нагороди від почесних гостей та організаторів – як команда переможець  в окремому конкурсі, так і команди ,які зібрали найбільшу кількість балів у загальному заліку.

А  ще учні мали змогу поспілкуватися з нашими земляками, які брали участь в АТО. Досвідчені бійці продемонстрували та навчили відпочиваючих правильно встановлювати намети, розкладати багаття і готувати смачну солдатську кашу, цікаво юнакам  було роздивитися та приміряти на себе  і одяг військових.

Дві доби на природі, біля річки , у гарній компанії, стали корисними для учнів району, вони добре відпочили та отримали заряд позитиву до кінця літнього відпочинку.

 

 

 

 

Переглядів: 452 | Додав: Evgeniy