Головна » 2015 » Червень » 19 » "Олімпійське літо" 2015
08:30
"Олімпійське літо" 2015

Літо – улюблена пора усіх дітлахів, але якщо воно ще Олімпійське, коли можна позмагатись між собою, виявити, хто швидший, найсильніший,  найспритніший та головне – має волю до перемоги – це найбільш цінно та просто  захоплююче!

З 2 по 19 червня у таборах відпочинку з денним перебуванням на базі загальноосвітніх шкіл району пройшли спортивно - масові заходи під назвою «Олімпійське літо». Цілий фейєрверк позитивних емоцій та справжній молодечий дух "витали" на спортивних майданчиках цих відпочинкових закладів під час проведення змагань. Участь у них взяли понад тисячу школярів. Ці заходи, за словами організаторів, стали справжнім святом міцного здоров’я, виховання сили волі та сили духу.

Найпопулярнішими у дітей були змагання з футболу, вуличного баскетболу та дворового футболу, найулюбленіші — "Веселі старти, ведення баскетбольного та футбольного м’яча, стрибки на скакалці за 1 хвилину, естафети на спритність та координацію рухів, кидання мішечків в горизонтальну ціль, естафети "баскетбол" та "дартс", "садіння"  та "збирання" картоплі, кидання тарілочок "фрізбі" у горизонтальну ціль та багато інших. Також були проведені дні дитячої пісні, дні ерудитів, дні любителів природи, дні юних краєзнавців.

Учні 8-11 класів взяли участь у районному  етапі Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»), яка на теренах Лозівщини проводилась вперше.

Переглядів: 469 | Додав: Evgeniy