Головна » 2015 » Червень » 19 » Оздоровча кампанія в Лозівському районі
15:26
Оздоровча кампанія в Лозівському районі

Організація літнього відпочинку дітей є складовою частиною безперервного та послідовного процесу виховання. Дитячі заклади оздоровлення і відпочинку створюють умови для змістовного та цікавого дозвілля дітей, дають можливість їм творчо розвиватися, більше пізнавати світ.

     У період   з 2 по 19 червня 2015 року  у Лозівському районі на базі закладів освіти  організовано роботу  21 табору  з денним перебуванням, де було  охоплено  відпочинком 1050 учнів 1-10 класів, що становить 33% від загальної кількості дітей від 7 до 18 років. Максимальна увага приділялася залученню до відпочинку дітей, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки.

Для дітей у  закладах відпочинку було створено  умови для  розвитку   творчих здібностей,  розширення кругозору, інтелектуального збагачення. 

          Учні із задоволенням  знайомилися з культурними та історичними пам`ятками, пам’ятними стежинами  рідного краю, виїздили на екскурсії до Лозівського та Краснопавлівського краєзнавчих музеїв, побували і у місті Харкові, де  відвідали  планетарій, зоопарк, дельфінарій, екопарк ім.Фельдмана.

     Особливе місце у таборах  посідала  спортивно-масова робота: туристичні походи, відпочинок на березі  річки  Бритай, різноманітні змагання, які надавали снаги і яскравих вражень маленьким жителям чудової країни дитинства.А подякою за прекрасно організований відпочинок були яскраві очі дітей,що світилися від радості  на прощальному заході - «Закритті табору».Усі діти  отримали солодощі та приємні враження від відпочинку.

     Робота таборів з денним перебуванням завершена, але оздоровча кампанія  триває у позаміських таборах оздоровлення та відпочинку. Так , за путівками Департаменту у справах молоді та спорту облдержадміністрації  28 дітей району поїхали до  позаміських таборів :  Український дитячий центр «Молода гвардія», дитячого закладу санаторного типу «Таврія», літньо-оздоровчого табору  «Динамо»; позаміських закладів  оздоровлення та відпочинку «Орлятко», «Лісовичок» , «Олімпія».

 

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 605 | Додав: Evgeniy