Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 23 24 25 26 27 ... 39 40 »

03.10.2015 учні Комсомольського НВК  взяли участь в обласних змаганнях зі спортивного орієнтування серед учнівської молоді Харківської області "Великі надії".

Цей захід відбувся поблизу  екопарку  Фельдмана. Старша, середня і молодша вікові групи  добре виступили на змаганнях, справились із завданням: знайшли усі КП (контрольні пункти) і вклались у контрольний час (90 хв.). Захід пройшов організовано і злагоджено. Діти отримали багато позитивних емоцій, знайшлиі нових друзів. Після змагання всі учасники  були запрошені в  екопарк на смачний туристський обід  і участі у фестивалі спортивного орієнтування.

Всі учасники за участь і виконання завдань були нагороджені дипломами. Це додало ще більшої радості та позитивного настрою дітям.

Задоволені результатами змагань учні повернулися додому. 

Переглядів: 444 | Додав: Fresh | Дата: 05.10.2015

30 вересня 2015 року відбулася звітно-виборча конференція Лозівської районної асоціації старшокласників «Стожари». У роботі конференції взяли участь сорок кращих лідерів учнівського врядування загальноосвітніх закладів району. Розпочалося зібрання інтерактивом ««Стожари» - це…». Старшокласники створили зоряне небо, на якому кожна зірочка – це лідер учнівського врядування зі своїм ставленням до асоціації та блакитним птахом сподівань, мрій, планів на майбутнє.  Нечитайленко Єлизавета – учениця Катеринівської ЗОШ, представник минулорічної Малої ради, презентувала роботу асоціації за минулий навчальний рік; координатор асоціації Тиха С.Ф. познайомила присутніх з планом роботи Харківської обласної ради старшокласників, який лідери взяли за основу для планування на 2015/2016 навчальний рік. Цікавою виявилася виборча частина конференції. Стати членом малої ради може кожен, у кого є велике бажання працювати в команді лідерів, спільно вирішувати нагальні питання, знаходити вихід із складних ситуацій.  Виявилися 15 сміливців з Катеринівської, Перемозької, Орільської ЗОШ, Орільського, Краснопавлівського, Чернігівського НВК. Відразу відбулося перше засідання Малої ради, на якому лідери розподілили доручення і обрали голову. Отже, цього року Лозівську районну асоціацію старшокласників «Стожари» очолила восьмикласниця Чернігівського НВК  Моргун Катерина.

... Читати далі »

Переглядів: 451 | Додав: Fresh | Дата: 05.10.2015

1 жовтня 2015 року відбулось районне свято, приурочене до Дня працівників освіти. У будинку науки і техніки ДП «Укрспецвагон» смт.Панютине цього дня зібралися представники освітньої галузі району,     ветерани педагогічної праці, керівництво та працівники структурних підрозділів Лозівської районної державної адміністрації, районної ради, та її депутатський корпус, голови сільських та селищних рад, голова та депутатський корпус Панютинської селищної ради, керівництво ДП «Укрспецвагон», представники батьківської громадськості, депутати обласної ради та народний депутат України.

У день професійного свята з вітанням до усієї освітянської громади району звернулись Гіршфельд Анатолій   Мусійович, народний депутат України, Зеленський Сергій  Володимирович,   депутат Харківської обласної ради; Байназарова Олена   Олександрівна, заступник начальника управління загальної середньої освіти департаменту науки і освіти ХОДА, Красноперов Сергій  Георгійович,    голова Лозівської районної державної адміністрації, Нестєров Ігор  Євгенович,    голова Лозівської районної ради, Музика Володимир Миколайович, начальник управління освіти, молоді та спорту Лозівської районної державної адміністрації, які висловили педагогам слова вдячності за нелегку і дуже відповідальну працю.

... Читати далі »

Переглядів: 613 | Додав: Fresh | Дата: 02.10.2015

Варіанти завдань для І (шкільного) етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів можна знайти тут

Переглядів: 387 | Додав: Fresh | Дата: 01.10.2015

Розпочався навчальний рік, а з ним і початок Всеукраїнських учнівських олімпіад із навчальних предметів.

Учнівська олімпіада з математики дала старт тривалій низці змагань серед кращих представників учнівської молоді за звання сильнішого. Учасники олімпіад загальноосвітніх закладів Лозівського району на практиці повинні підтвердити свої знання, ерудицію, відкрити приховані можливості та творчий потенціал.

Переможці І (шкільного) етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад із навчальних предметів будуть представляти свої заклади на ІІ (районному) етапі, який розпочнеться у листопаді 2015 року.

Переглядів: 485 | Додав: Fresh | Дата: 01.10.2015

Управління освіти, молоді та спорту Лозівської РДА вітає шкільну громаду з Всеукраїнським днем бібліотек.

Бажаємо усім, хто причетні до активного залучення учнівського загалу до кращих зразків національної та світової культур особистого успіху, нових звершень на благо України.

                                                                    З повагою, В.Музика

Переглядів: 459 | Додав: Fresh | Дата: 29.09.2015

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Всесвітній День туризму  широко було відзначено спортивно –масовими заходами  під гаслом «Здорова молодь – здорова нація» серед туристичних команд ЗНЗ  у  Лозівському районі.

27  вересня на стадіоні ДОЗ «Зміна» села Катеринівки відбулися  спортивно- масові заходи  із спортивного туризму та краєзнавства

 У змаганнях взяли участь 12 команд з 12 шкіл району середньої та старшої вікових груп. Захід було розпочато урочистою лінійкою. Зі словами  привітання і побажанням перемоги звернувся до присутніх  начальник управління освіти молоді та спорту В.М. Музика. Він наголосив, що окрім цікавого спілкування з ровесниками, на учнів чекає низка різноманітних змагань.

Командири загонів отримали маршрутні листи…і розпочалося найцікавіше!

12 перепон чекали на них на шляху до перемоги. Юні туристи ставили намети, в’язали вузли, долали смугу перешкод, розпалювали вогнище, писали топографічний диктант тощо. На кожному етапі проходження маршруту  учасникам  допомагали справжні фахівці, які не тільки слідкували за правильністю виконання випробувань і виставляли оцінювальні бали, а й демонстрували справжні майстер – класи. Це вчителі фізичної культури ЗНЗ району, методисти управління освіти, молоді та спорту, спеціалісти будинку дитячої та юнацької творчості, тренери дитячої юнацької спортивної школи «Спар ... Читати далі »

Переглядів: 529 | Додав: Fresh | Дата: 29.09.2015

Сьогодні десятки тисяч патріотів нашої держави знаходяться на Сході країни, на передовій, захищаючи свободу, незалежність та територіальну цілісність України. А ми кожного ранку прокидаємось з надією, що сьогодні все буде добре. Ми мріємо про те, щоб нарешті, стало спокійно і тихо, там де у кіптяві і сажі, виборюється праве на наше мирне і спокійне життя. Але, на жаль, із засобів масової інформації ми чуємо про нові постріли градів, знову втрачаємо молоді життя. Та все ж живемо з вірою в те, що відстоїмо незалежність і цілісність нашої держави.

З метою виховання в учнів патріотизму, шанобливого ставлення до рідної країни, гордості за наших захисників 24 вересня 2015 року у Царедарівському НВК відбулася зустріч зі свідками тих подій, волонтерами, учасниками антитерористичної операції на сході України. До нашого навчального закладу завітали: Леонід Камінський (22 батальйон), Олександр Селюков, Юрій Кожухарьов (батальйон «Айдар»), Денис Строганов, Дмитрій Гутаров (92 ОМБР), Антон Фомін (лейтенант Прикордонної служби), Сергій Мартиненко (начальник штабу Самооборони м. Лозова), Віталій Фатуєв, Анатолій Приходько (учасники Самооборони Лозової), Вікторія Тимець та Тамара Денисенко («Громадська Організація Жіночий Легіон Лозівщини»).

Ті, кого можна, з впевненістю назвати – Герої нашого часу, розповіли школярам про нелегкі бойові будні, умови життя, показали засоби особистого захисту, свої військові обладунки, а також дали можливість всім бажаючим відчути їх вагу на собі. Їхні емоційні виступи, про бої з сепаратистами, про життя між боями, н ... Читати далі »

Переглядів: 557 | Додав: Fresh | Дата: 28.09.2015

Відповідно до Плану роботи Комунального закладу «Харківський обласний Палац дитячої та юнацької творчості» на 2015 рік 26 вересня 2015 року   відбулася конференція Харківської обласної ради старшокласників на базі  Комунального закладу «Харківський обласний Палац дитячої та юнацької творчості»  за темою «Основні напрями роботи Харківської обласної ради старшокласників у 2015/2016 н.р.»  

  Від Лозівської районної асоціації старшокласників «Стожари» у засіданні взяли участь Шкуратов Едуард – член малої ради, учень 10 класу Краснопавлівського БПЛ та координатор  районної асоціації Тиха С.Ф.

   У рамках конференції відбулися волонтерські акції Харківської обласної ради старшокласників:  «Діти-дітям» − для дітей, які проживають у зоні антитерористичної акції на Сході України, та «Хто, якщо не ти!». Стожарівці долучилися до цих акцій.

У рамках проведення волонтерської акції «Діти − дітям»   зібрали теплі  речі  для дітей, які проживають у зоні антитерористичної акції на Сході України. В екологічній акції «Хто, якщо не ти!» лідери в підтримку тварин зібрали овочі, фрукти.  У рамках цієї  акції учасники  відвідали Харківський зоопарк і нагодували тварин фруктами та овочами.

Переглядів: 556 | Додав: Fresh | Дата: 28.09.2015

У неділю 27 вересня пройшов останній 26 тур Відкритого Чемпіонату з футболу серед аматорських команд колективів фізичної культури сіл та селищ Лозівського району 2015 року.

Результати туру:

«Лан» - «Кінзавод» 7:1                     

«Нива» - «Комсомолець» 5:1       

«Павлівка» - «Агросвіт» 3:5

«Смирнівка» - «Яковлівка» 1:5    

«Оріль» - «Шатівка» 6:2     

«Михайлівка» - «Локомотив» 4:1

«Жовтневі зорі» - «Єлизаветівка» 1:1   

Перемогу у Чемпіонаті, набравши 69 очок,здобувають футболісти команди «Жовтневі зорі» смт.Краснопавлівка, друге місце посіла команда «Локомотив» смт.Панютине 63 очки, третє місце – команда «Лан» с.Мечебилове 62 очка.

Переглядів: 397 | Додав: Fresh | Дата: 28.09.2015