Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 24 25 26 27 28 ... 39 40 »

4-6 вересня в селищі Новокостянтинівка Запорізької області на березі Азовського моря  відбувся 6-й традиційний турнір з вільної боротьби присвячений пам'яті воїнам Приазовцям загиблим в Афганістані.

160 учасників з 15 команд боролись за перемогу на борцівському килимі .

Вихованці Краснопавлівкького відділення вільної боротьби ДЮСШ "Спартанець"  гідно представили Лозівщину на цих змаганнях з такими результатами:

Шевченко Артем (вагова категорія 25 кг) - 1 місце,

Суковский Віталій (вагова категорія 27 кг) - 1 місце.,

Винтонишин Денис (вагова категорія 29 кг) - 1 місце,

Степанцов Едуард (вагова категорія 29 кг ) - 2 місце.,

Пасіка Олег (вагова категорія 45 кг ) - 3 місце.,

Пестов Владислав (вагова категорія 48 кг) - 2 місце.

Підготував переможців тренер - Іліметов А. Р.
Після нелегких змагань юні борці мали змогу весело відпочити на березі Азовського моря.

Краснопавлівське відділення вільної боротьби ДЮСШ «Спартанець» дякує спонсору - Євгену Колеснику і усім, хто зробив можливою цю поїздку, доставивши дітям масу незабутніх вражень.

Переглядів: 401 | Додав: Evgeniy | Дата: 09.09.2015

7 вересня  у загальноосвітніх навчальних закладах району розпочався Олімпійський тиждень. Традиційно він починається з проведення Всеукраїнського олімпійського уроку.

Олімпійський тиждень проводиться з метою пропаганди здорового способу життя, поширення ідей олімпізму, розвитку олімпійського руху в Україні, триватиме він з 7 по 11 вересня.

 За цей час заплановано провести ряд спортивно- масових заходів, серед яких змагання з олімпійських видів спорту, естафети, вікторини та конкурси на олімпійську тематику.

Завершиться проведення Олімпійського тижня у ЗНЗ району святковими лінійками, де будуть запрошені почесні гості та спортсмени-випускники, а також підведені підсумки змагань та нагородження переможців.

Переглядів: 461 | Додав: Evgeniy | Дата: 07.09.2015

 

 

 

 

 

 

 

1 вересня розпочався новий навчальний рік у 22 загальноосвітніх навчальних закладах для 2422 учнів Лозівського району.  Перший дзвоник пролунав для 253 першокласників. У День Знань першокласники отримали у подарунок книгу «Школярику – про Батьківщину» та щирі вітальні слова  з початком нового навчального року від голови Харківської обласної державної адміністрації  І.Л. Райніна.

В урочистих заходах взяли участь голова Лозівської районної державної адміністрації С.Г. Красноперов, голова Лозівської районної ради І.Є. Нестєров,  представники райдержадміністрації, депутати районної ради та почесні гості, які привітали з початком навчального року дітей, вчителів та батьків, побажали з користю прожити цей навчальний рік, не спинятись перед труднощами, а найголовніше – миру та єдності у нашій державі!

Перший дзвоник покликав усіх школярів на перший урок тематика якого відповідала принципам Концепції національно-патріотичного виховання дітей і молоді.

Урочистості завершились звуками першого дзвоника та виконанням гімну України. 

Переглядів: 508 | Додав: Fresh | Дата: 01.09.2015

 

 

 

 

 

 

 

28 серпня 2015 року в приміщенні районного будинку культури відбулася районна педагогічна конференція за темою "Про підсумки розвитку освіти району в 2014/2015 н.р. та завдання на 2015/2016 н.р."

Педагогічних працівників району привітали заступник голови ЛРДА А.С.Шевченко, голова ЛРР І. Є Нестєров та побажали в новому році виключно успішних та результативних кроків.

Кращим педагогам із 14 ЗНЗ були вручені відзнаки, квіти та грошові винагороди.

Начальник управління освіти, молоді та спорту В.М.Музика визначив ряд пріоритетних завдань, які стоять перед управлінням освіти, районним методичним кабінетом та навчальними закладами у новому навчальному році.

В обговоренні доповіді взяли участь Карпека Ю.М., директор Краснопавлівського багатопрофільного ліцею, Туранська С.М., методист з виховної роботи РМК, Акименко В.В., педагог-організатор Царедарівського НВК.

Переглядів: 502 | Додав: Fresh | Дата: 28.08.2015

 

 

 

 

 

 

 

27 серпня 2015 року на базі Катеринівської ЗОШ І-ІІІ ступенів для педагогічних працівників було організовано роботу методичних студій за темою "Пріоритетні завдання учителів щодо формування морально-духовних цінностей особистості як основи людиноцентризму".

На засіданнях розглянуті питання реалізації Концепції національно-патріотичного виховання дітей та молоді під час навчання предметів, стан і шляхи підвищення якості навчання учнів у ЗНЗ, сплановані заходи щодо підвищення ефективності професійного самовдосканалення вчителів у міжатестаційний період тощо.

Переглядів: 475 | Додав: Fresh | Дата: 27.08.2015

26 серпня 2015 року делегація педагогів району на чолі з Шевченко А.С., заступником голови ЛРДА взяла участь в роботі обласної конференції освітян Харківщини.

На конференції було аналізовано розвиток освітньої галузі в області у 2014/2015 навчальному році та визначено пріоритетні завдання на 2015/2016 н.р.

Переглядів: 408 | Додав: Fresh | Дата: 27.08.2015

25 серпня 2015 року 22 педагоги району (методисти, керівники РМО, вчителі предметники) взяли участь в роботі обласних методичних студій за темою " Пріоритетні завдання школи щодо формування морально-духовних цінностей особистості як основи людиноцентризму", що проходили в рамках проведення серпневого педагогічного тижня.

Основна увага на заході була приділена останнім змінам у сфері освіти, визначені напрями спільної діяльності методичних служб із ЗНЗ щодо підвищення якості навчання і національно-патріотичного виховання учнівської молоді.

Переглядів: 427 | Додав: Fresh | Дата: 25.08.2015

 

 

 

 

 

 

 

 

 

24 серпня 2015 року у смт.Орілька під час святкування 24 річниці Дня Незалежності України пройшов фінальний матч розіграшу Кубку голови Лозівської районної державної адміністрації з футболу серед аматорських команд колективів фізичної культури сіл та селищ Лозівського району.

У фіналі зустрічалися команди «Михайлівка»(с.Михайлівка) та «Лан»(с.Мечебилове).  Основний час гри закінчився з рахунком 1:1,тож за Регламентом команди визначали переможця у серії 

11 метрових післяматчевих пенальті, де сильнішими виявилися футболісти Мечебилівського «Лану», які здобули перемогу з рахунком 3:2.

З рук голови Лозівської районної державної адміністрації С.Г.Красноперова переможці отримали Кубок, медалі, грамоти та грошову винагороду у розмірі 3000 тис.грн. Михайлівці також були нагороджені медалями, грамотами та винагородою у розмірі 1000 грн.

Переглядів: 456 | Додав: Evgeniy | Дата: 25.08.2015

       З метою популяризації гри в шахи серед жителів Лозівського району 24 серпня 2015 року  в смт. Орілька, під час проведення районного свята з нагоди святкування 24 річниці Незалежності України,   відбувся сеанс одночасної гри з шахів з майстром спорту України міжнародного  класу Юрієм Байковським.                        

      З великим задоволенням виявили бажання взяти участь у змаганнях  гравці різного віку від аматорів до професіоналів. Бій за перемогу   вівся одночасно на  17 шахових дошках і тривав більше 2 годин.  Учасники шахових партій продемонстрували свої здібності  гри та показали  величезне прагнення до перемоги. Юрій  Байковський вийшов абсолютним переможцем у всіх партіях.

     Учасників сеансу було нагороджено грамотами  управління освіти, молоді та спорту Лозівської районної державної адміністрації та заохочувальними  подарунками.

Переглядів: 479 | Додав: Evgeniy | Дата: 25.08.2015

 

 

 

 

 

 

 

 

 

У рамках святкування Дня Незалежності України, з метою виховання  почуття патріотизму, зміцнення країни та активної громадської позиції,  24 серпня 2015 року  на районному святі у смт. Орілька молодь  Лозівщини приєдналася до  Всеукраїнської акції− флешмобу «Рушник єдності»

Усі, хто від щирого серця любить Україну, хто прагне миру, хто вважає, що наша сила в єдності, вийшли з вишитими рушниками, об’єднавши присутніх в одну велику родину – Україну.

Український рушник, оздоблений квітами, зірками, птахами… Скільки він промовляє серцю кожного з нас.

Висить рушник у хаті на кілочку, калина червоніє на столі,

А біля неї житні колосочки, мов пустотливі братики малі.

Це все моя земля, моя Вкраїна. Це рук моєї матері тепло.

І цей рушник, яким і дочку й сина благословляє мати на добро. 

Переглядів: 426 | Додав: Evgeniy | Дата: 25.08.2015