Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 34 35 36 37 38 39 40 »

   Відповідно до наказу управління освіти, молоді та спорту Лозівської районної державної адміністрації від 21.10.2014 № 271 «Про проведення осінніх канікул в загальноосвітніх навчальних закладах Лозівського району» у закладах освіти розпочинаються осінні канікули з 03 по 16 листопада 2014 року.

   В кожному навчальному закладі спланувана система  виховних заходів, направлених на організацію змістовного дозвілля дітей у період канікул. Планами організаційно-масової роботи у канікулярний період передбачено проведення гурткової роботи, спортивно-масових заходів, творчих конкурсів, краєзнавчих екскурсій,  туристичних  поїздок,  відвідування школярами   музеїв, театрів  інших  закладів  культури.

Переглядів: 492 | Додав: Fresh | Дата: 03.11.2014

   З 30.10. по 01.11.2014 року в м. Харкові на базі Харківського університету повітряних сил ім. Івана Кожедуба відбулася Спартакіада серед допризовної молоді. В змаганнях прийняли участь 21 команда Харківської області. Команду Лозівського району представляли учні Краснопавлівського багатопрофільного ліцею та Садівської ЗОШ, які посіли сьоме місце у загальнокомандному заліку.

   Учасники змагань проявили себе в таких дисциплінах: біг на 100 м, біг 3 км, плавання 50 м, стрільба з пневматичної гвинтівки, підтягування на перекладині, естафета 6*100 м, метання гранати. Учень Садівської ЗОШ Максим Дорошенко в особистому заліку посів друге місце в бігу на 3 км з результатом 11хв. 01с.

Переглядів: 412 | Додав: Fresh | Дата: 03.11.2014

   Особи, які виявили бажання взяти участь у пробному ЗНО, можуть зареєструватися з 1 листопада по 15 грудняя 2014 гоку.

   Реєстрація проходить на сайті Харківського РЦОЯО  у розділі "Пробне ЗНО"( реєстрація на ЗНО ). Перед реєстрацією необхідно ознайомитися із Порядком проведення пробного ЗНО-2015 у тому ж розділі.

Переглядів: 460 | Додав: Fresh | Дата: 03.11.2014

01.11.2014 року команда Лозівського району у складі Філоненка Євгена, Шаталова Олександра та Семенникової  Дар`ї  взяла участь в ХХV обласній спартакіаді серед районів і міст Харківської області з настільного тенісу. Райони області були поділені на дві групи. До групи де змагалися наші спортсмени ввійшло сімнадцять команд. У загальнокомандному заліку Лозівський район посів 8 місце. У особистому заліку учениця Павлівської ЗОШ І-ІІІ ст. Семенникова Дар`я посіла третє місце та була нагороджена медаллю та грамотою Департаменту у справах сім' ї молоді та спорту ХОДА.

 

 

Переглядів: 488 | Додав: Evgeniy | Дата: 03.11.2014

Продовження зустрічі  рядового 24 окремого штурмового батальну "Айдар" С.В. Мороза з учнями 8-11 класів Лозівського району, за участі начальника управління освіти, молоді та спорту Лозівської райдержадміністрації В.М. Музики, заступника начальника управління О.М. Лисенка. 31 жовтня 2014 року вони відбулися у Миколаївському навчально-виховного комплексу та Новоіванівській загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів.

Під час зустрічі Сергій Володимирович розповів учням про ситуацію у державі, зокрема на сході країни, про патріотичний настрій наших бійців, про допомогу волонтерів та важливість підтримки захисників Вітчизни.

Переглядів: 443 | Додав: Fresh | Дата: 31.10.2014

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

31.10.2014 року на базі Лозівського районного будинку дитячої та юнацької творчості відбулося свято родинного затишку і добробуту «Доньки - матері». У ньому взяли участь п’ять родин  із Краснопавлівського ліцею, Яковлівського і Орільського  навчально – виховних комплексів, Катеринівської ЗОШ І-ІІІ ст. та Катеринівського ДНЗ.

Свято проходило в теплій і дружній атмосфері. Виступи учасників були яскравими і незабутніми. Абсолютною переможницею конкурсної програми стала родина Халепи О.В. з с.Яковлівки.

Управління освіти, молоді та спорту Лозівської райдержадміністрації нагородило всіх учасників грамотами та солодкими подарунками .

 Приємною несподіванкою для учасників стали призи від депутата районної ради Майського Г.Ю.   

Переглядів: 520 | Додав: Evgeniy | Дата: 31.10.2014

31 жовтня 2014 року завідувачем районного методичного кабінету Охрончук Н.М. та методистом з початкової освіти Толкай І.М проведено навчально-методичний семінар для  заступників директорів з навчально-виховної роботи за темою "Крок за кроком до реалізації мети: Педагогічний моніторинг як один із чинників оцінювання та прогнозування навчально-виховного процесу". Учасників семінару було ознайомлено з системою роботи РМК з питань здійснення моніторингу якості освіти на районному рівні, надано практичну допомогу щодо планування моніторингових досліджень на шкільному (локальному) рівні, розроблено проект програми моніторингових досліджень в ЗНЗ.

В межах практичного блоку семінару було презентовано моніторинг результатів ЗНО-2014 по Лозівському району та моніторинг рівня навчалььних досягнень учнів старшої школи за результатами ДПА у 2014 році..

Переглядів: 493 | Додав: Fresh | Дата: 31.10.2014

30 жовтня 2014 року на базі Краснопавлівського багатопрофільного ліцею Лозівської райдержадміністрації відбувся практичний семінар для вчителів інформатики загальноосвітніх навчальних закладів Лозівського району.

На початку семінара голова РМО вчителів інформатики Скорик Н.А. ознайомила вчителів з нормативними документами, які регламентують викладання предмету "Інформатика" та методичними рекомендаціями на 2014/2015 навчальний рік.

Практична частина семінару включала в себе 4 задачі різних рівнів складності. Це задачі минулих років з ІІ та ІІІ етапів олімпіад. Вчителі-інформатики на мовах програмування РASCAL та TURBO PASCAL знайшли різні методи розв'язання цих задач. Вчителі Скорик С.С. (Краснопавлівський багатопрофільний ліцей), Бистрий Р.В. (Орільський НВК), Ярош Р.В. (Садовська ЗОШ І-ІІІ ст.), Харибін К.А. (Надеждівський НВК) запропонували свої варіанти розв'язку.

Проведений практичний семінар стане підгрунтям для підвищення професійної майстерності вчителів та поліпшення якості знань учнів.

Переглядів: 483 | Додав: Fresh | Дата: 30.10.2014

30.10.2014 у форматі круглого столу за участю методиста РМК Туранської С.М. відбулася незабутня зустріч учнів 9-11 класів Краснопавлівського ліцею і Краснопавлівського НВК з учителем історії Царедарівського НВК Морозом С.В., який став на захист України у складі добровольчого батальйону "Айдар" з перших днів антитерористичної операції. Діти з цікавістю слухали розповідь про будні воїнів-героїв, і їхні серця сповнювались патріотичного натхнення.

 

Учні передали для захисників малюнки і листи з щирими побажаннями швидкої перемоги.

 

Переглядів: 476 | Додав: Fresh | Дата: 30.10.2014

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

23 жовтня 2014 року на базі Яковлівського навчально-виховного комплексу Лозівської районної ради відбулась нарада керівників навчальних закладів району, на якій були розглянуті наступні питання:

- про стан фінансового забезпечення освітньої галузі Лозівського району у 2014 році та реалізацію заходів, щодо раціонального використання фінансових ресурсів, економії енергоносіїв;

- про заходи щодо забезпечення сталого функціонування навчальних закладів району в осінньо-зимовий період 2014-2015 років, раціональне використання енергоносіїв;

- про організацію навчальних закладів району під час осінніх канікул;

- про підсумки моніторингу результатів ЗНО-2014 по Лозівському району;

- про підсумки моніторингу рівня навчальних досягнень учнів старшої школи за результатами ДПА;

... Читати далі »

Переглядів: 479 | Додав: Fresh | Дата: 23.10.2014