Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 33 34 35 36 37 ... 39 40 »

Харківським обласним центром фізичного здоров`я населення «Спорт для всіх» за підтримки Департаменту у справах молоді та спорту ХОДА 16 листопада були проведені обласні змагання серед фізкультурних працівників в рамках ХХIII обласної Спартакіади з масових видів спорту серед районів і міст обласного значення Харківської області на базі Харківського університету повітряних сил ім. Івана Кожедуба.

Програма обласних змагань серед фізкультурних працівників включала в себе 5 дисциплін: легкоатлетична естафета 4 учасники х 60 м, перетягування канату, армспорт, настільний теніс та міні-футбол.

Збірна команда Лозівського району посіла 1 місце у легкоатлетичній естафеті 4 х 60 м. з результатом 31.66 сек. У загальнокомандному заліку спортсмени нашого району зайняли 7 місце.

Переглядів: 455 | Додав: Evgeniy | Дата: 20.11.2014

    19 листопада 2014 року в управлінні освіти, молоді та спорту відбулося засідання районного методичного об'єднання вчителів історії і правознавства.

Були розглянуті питання:

  • Підвищення професійної компетентності вчителя історії та правознавства як умова забезпечення якості навчально-виховного процесу
  • Актуальні питання викладання правознавства
  • Алгоритм роботи з обдарованими учнями як запорука успішного виступу в олімпіадах, турнірах, конкурсах
  • Про деякі питання ЗНО - 2015

Методист з навчальних дисциплін Лібега Н.В. ознайомила учасників засідання з новою програмою зовнішнього незалежного оцінювання з історії.

 
Переглядів: 476 | Додав: Fresh | Дата: 19.11.2014

   18 листопада в залі засідань управління освіти молоді та спорту відбувся навчально-практичний семінар для вчителів 1 класів з теми: Успішна адаптація кожної дитини, як результат грамотної кваліфікованої психолого-педагогічної підтримки першокласників та їх родин. Вчителі детально розглянули психологічні та фізичні умови адаптації дитини до школи, обговорили проблеми адаптаційного періоду першокласників до навчання та визначили оптимальну позицію педагога на цей період, а також обмінялися досвідом з важливих аспектів психолого-педагогічної підтримки першокласників та їх родин.

Переглядів: 448 | Додав: Fresh | Дата: 18.11.2014

Проаналізувавши реєстрацію на пробне ЗНО, просимо звернути увагу на ряд питань:

  • Перед обранням поглибленого рівня з української мови і літератури та математики необхідно отримати консультацію у ВНЗ. Поглиблений рівень обирається лише у випадку, коли цей рівень необхідний для спеціальності, на яку абітурієнт планує вступати.
  • Ціна пробного ЗНО складає 89 грн. 00 коп. (в ціну включено НДС), тому у банку необхідно сплачувати виключно 89 грн. 00 коп.
  • Паперовий бланк заяви необхідно надсилати поштою до Харківського регіонального центру оцінювання якості освіти звичайним відправленням.
  • У разі втрати паролю та коду необхідно направити запит на відновлення на електронну пошту probne@zno-kharkiv.org.ua, вказавши прізвище, ім’я та по-батькові, контактний номер телефону.
  • У разі необхідності внесення змін у дані (особисті або предмети) необхідно направити запит на зміни на електронну пошту probne@zno-kharkiv.org.ua, вказа ... Читати далі »
Переглядів: 470 | Додав: Fresh | Дата: 18.11.2014

   13-14 листопада в м. Києві проходив Всеукраїнський турнір з вільної боротьби пам'яті ЗМСУ, срібного медаліста Олімпійських ігор у Сіднеї - Євгена Бусловича. Представники 30 команд з усіх областей України боролися за звання найсильнішого. І вже традиційно Краснопавлівскі борці доклали всіх зусиль до перемоги , цього разу звання чемпіона виборов Денис Винтонишин у ваговій категорії 29 кг тa Едуард Степанцов - 3 місце у ваговій категорії 26 кг. Підготував переможців тренер ДЮСШ «Спартанець» Іліметов А. Р.

 

Переглядів: 468 | Додав: Fresh | Дата: 18.11.2014

   15 листопада у Лозівському районі серед учнів 3-4 класів пройшов районний етап Міжнародного конкурсу української мови ім. П.Яцика, який має на меті утвердження державного статусу української мови, піднесення її престижу серед молоді, виховання поваги до культури й традицій українського народу.

   Переможцями районного етапу стали:

Моргун Кирило - учень 3 класу Краснопавлівського багатопрофільного ліцею, вчитель Островерх В.В

Циганок Анна - учениця 4 класу Смирнівського НВК, вчитель Гайдаржа Л.В.

Ці діти візьмуть участь в обласному етапі Конкурсу, що проходитиме 20 грудня 2014 року.

Вітаємо переможців та висловлюємо подяку вчителям початкових класів за сумлінну працю з якісної підготовки учнів до Конкурсу.

Переглядів: 460 | Додав: Fresh | Дата: 17.11.2014

   16 листопада2014 року набазі районного міжшкільного навчально-виробничого комбінату (с. Катеринівка) відбувся ІІ (районний) етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з фізики, в якій приймали участь учні 7-11 класів.

   Попередні результати будуть розміщені на нашому сайті в розділі Електронна школа обдарованих/результати/олімпіади 21 листопада 2014 року.

Переглядів: 548 | Додав: Fresh | Дата: 17.11.2014

  15 листопада 2014 року на базі Катеринівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Лозівської районної ради Харківської області пройшов ІІ (районний) етап V Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді ім. Тараса Шевченка серед учнів 5-11 класів Лозівського району.

   Завдання складались з 2-х творчих робіт. Всі діти впоралися з завданням.

   Попередні результати щодо переможців будуть висвітлені на нашому сайті 20 листопада 2014 року.

Переглядів: 501 | Додав: Fresh | Дата: 17.11.2014

В олімпіаді приймали участь 94 учні 6-11 класів.

Переможцями районного етапу олімпіади з математики стали 13 учнів з 8 загальноосвітніх навчальних закладів Лозівського району.

6 клас - Комсомольський НВК, Орільська ЗОШ І-ІІІ ст., Перемозька ЗОШ І-ІІІ ст., Катеринівська ЗОШ І-ІІІ ст., Краснопавлівський НВК, Садовська ЗОШ І-ІІІ ст.

7 клас - Садовська ЗОШ І-ІІІ ст.

8 клас - Орільська ЗОШ І-ІІІ ст.

9 клас - Садовська ЗОШ І-ІІІ ст., Надеждівський НВК, Павлівська ЗОШ І-ІІІ ст.

11 клас - Краснопавлівський НВК.

Більш детальну інформацію можна отримати тут

Переглядів: 599 | Додав: Fresh | Дата: 14.11.2014

   04 листопада на базі Будинку дитячої та юнацької творчості відбулось засідання районної ради  старшокласників «Стожари» за участю начальника управління освіти, молоді та спорту В.М. Музики, заступника начальника управління освіти, молоді та спорту О.М. Лисенка та методиста з позашкільної освіти управління освіти, молоді та спорту С.М. Дерев’янко.

   Під час зустрічі голова районної ради старшокласників Бадяєв Олександр розповів про участь у Всеукраїнському зборі лідерів учнівського самоврядування, який проходив у м. Києві за темою «Підтримка українських військових в зоні АТО, поранених в госпіталях». В ході засідання обговорювались питання  щодо прийняття участі у Всеукраїнських акціях «Розмалюй Україну» та «Рушник єдності».

   В ході зустрічі також обговорювались питання щодо функціонування Лозівської районної державної адміністрації в системі державного управління.

   Представники учнівського самоврядування виступили з ініціативою провести зустріч з головою Лозівської районної державної адміністрації С.Г. Красноперовим з метою ознайомлення роботи та структурними підрозділами Лозівської районної державної адміністрації.

Переглядів: 479 | Додав: Fresh | Дата: 04.11.2014