Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 12 13 14 15 16 ... 39 40 »

28 травня в ЗНЗ Лозівського району відбулись урочистості з нагоди вручення документів про освіту 148 випускникам 11-х класів. Чотири учні Краснопавлівського БПЛ, Садовської ЗОШ І-ІІІ ступенів, Орільського НВК нагороджені золотими медалями.

Представники районної державної адміністрації, органів місцевого самоврядування, почесні гості привітали випускників та їх батьків із закінченням школи.

Переглядів: 448 | Додав: Fresh | Дата: 30.05.2016

 

 

 

 

 

 

У п’ятницю, 27 травня, у Лозівських школярів відбулося велике свято –  Останній дзвоник . Особливо значиме це свято для випускників, які цього року закінчують школу. А їх у Лозівському районі – сто сорок вісім.

Школярі отримували грамоти, дипломи, сертифікати за успішне навчання, перемоги в інтелектуальних та творчих конкурсах , спортивних змаганнях, дякували вчителям за турботу, міцні знання. Традиційно лунали теплі слова привітань учням, а особливо випускникам від почесних гостей. Поздоровили учнівські і вчительські колективи представники районної державної  адміністрації, органів місцевого самоврядування, громадськості, батьки. 

 

Переглядів: 501 | Додав: Fresh | Дата: 27.05.2016

26 травня 2016 року у залі засідань управління освіти, молоді та спорту  відбулось засідання начальників дитячих закладів відпочинку «Табір з денним перебуванням» загальноосвітніх  навчальних закладів Лозівського району.

Були розглянуті такі питання:

1. Про організацію роботи дитячих закладів відпочинку «Табір з денним перебуванням» загальноосвітніх  навчальних закладів Лозівського району;

2. Про організацію виховної роботи з дітьми, спрямованої на розвиток духовності,  національної свідомості, патріотичних почуттів;

3. Про організацію змістовного проведення дозвілля  дітей в таборах відпочинку з денним перебуванням;

4.  Про роботу тематичних змін та англомовних груп під час оздоровчої кампанії 2016 року.

5.  Про проведення з працівниками і  учнями  інструктажів з охорони праці та безпеки життєдіяльності.

Переглядів: 428 | Додав: Fresh | Дата: 26.05.2016

25 травня 2016 року пройшло свято пошанування учнівських перемог та юних обдарувань загальноосвітніх навчальних закладів району. На церемонії були присутні почесні гості – голова Лозівської районної ради В.М. Лаптєв, радник голови Лозівської районної державної адміністрації Ю.І. Петренко та помічник-консультант народного депутата А.М.Гіршвельда Н.А. Махіненко. В рамках проведення свята нагороджені переможці обласного та Всеукраїнських етапів учнівських олімпіад, конкурсу- захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН, інтелектуальних конкурсів. За досягнуті успіхи юним обдаруванням вручено грамоти та дипломи від Департаменту науки і освіти Харківської облдержадміністрації, грамоти від Лозівської районної державної адміністрації та Лозівської районної ради.Всіх учасників свята гідно пошановано. Учні разом з грамотами отримали цінні подарунки, а їх наставники – премії.

Переглядів: 446 | Додав: Fresh | Дата: 25.05.2016

24 травня 2016 року  в селі  Домаха Лозівського району під керівництвом  Лозівського  об`єднаного  міського військового комісаріату Харківської області та військової частини відбулися  практичні заняття з вогневої підготовки  для юнаків та дівчат  11 класів  загальноосвітніх навчальних закладів Лозівського району.

Заняття щодо виконання початкової вправи стрільб проведено відповідно до Положення  про допризовну підготовку та   програми предмету «Захист Вітчизни».

Під час заходу   учні повторили  основні правила стрільби, тренувалися     влучно цілитися в мішені, вирішували  завдання на визначення прицілу і точки прицілювання, виконували стрільбу  з автомату Калашникова, а також удосконалювали  набуті знання щодо  будови даної зброї.

Переглядів: 418 | Додав: Fresh | Дата: 24.05.2016

 

20 травня 2016 року у залі засідань управління освіти, молоді та спорту  відбулась нарада заступників директорів з навчально-виховної роботи навчальних закладів Лозівського району.

Були розглянуті такі питання:

1. Про облік дітей та підлітків шкільного віку на території Лозівського району у 2016 році.

2. Про підсумки другого року впровадження науково-педагогічного проекту «Інтелект України» в 2 класі Краснопавлівського ліцею.

3. Про рівень фахового зростання вчителів за результатами засідань атестаційних комісій І та ІІ рівнів.

4. Про підсумки перевірки класних журналів 11-х класів щодо об’єктивності оцінювання навчальних досягнень учнів-претендентів на нагородження золотою або срібною медаллю у 2015/2016 навчальному році.

5. Про результати  відбору навчальними закладами району електронних версій оригінал-макетів підручників для учнів 8 класів.

Переглядів: 430 | Додав: Fresh | Дата: 20.05.2016

19 травня 2016 року учительська та учнівська спільнота Лозівського району взяла участь у Всеукраїнській акції "День української вишиванки".

У вишитих сорочках прийшли на роботу працівники управління освіти, молоді та спорту. Керівники багатьох навчальних закладів у цей день на нараді були у вишиванках.

Свою єдність і солідарність з усім своїм народом продемонстрували школярі Лозівщини, взявши участь у святковому флешмобі.

Переглядів: 412 | Додав: Fresh | Дата: 19.05.2016

19 травня 2016 року у залу засідань управління освіти, молоді та спорту відбулася нарада керівників навчальних закладів Лозівського району. 

Були розглянуті наступні питання:

1. Про виконання рішень попередньої наради керівників загальноосвітніх навчальних закладів району.

2. Про підсумки держнагляду у 2016 році.

3. Про обрання представника обласної Ради директорів від навчальних закладів Лозівського району.

4. Про підсумки атестації педагогічних працівників у 2015/2016 навчальному році.

5. Про підсумки 4-го року впровадження курсу за вибором, факультативу з енергозбереження в ЗНЗ Лозівського району.

6. Про підсумки експертизи якості медичного обслуговування дошкільних підрозділів загальноосвітніх навчальних закладів.

7. Про стан спортивної бази закладів освіти Лозівського району.

8. Про стан підготовки і організації оздоровлення і відпочинку дітей влітку 2016 року.

Переглядів: 434 | Додав: Fresh | Дата: 19.05.2016

18 травня 2016 року у залі засідань управління освіти, молоді та спорту відбулася звітно-аналітична конференція словесників Лозівського району "Від інноваційного простору РМО - до інноваційного розвитку педагога".

Районні методичні об'єднання вчителів української мови та літератури, зарубіжної літератури постійно забезпечують словесників потужним науково-методичним супроводом, уважно ставляться до виявів креативу, помічають паростки нового, заохочують до творчості.

Цей рік для учительства Лозівщини був знаковим: вперше вони працювали у професійних диференційованих групах. Виступи окремих педагогів переконали: робота в групах сприяла фаховому зростанню вчителів. А ще керівники груп зуміли  професійно, по-сучасному презентувати діяльність словесників, відслідкувати особистісний внесок кожного в роботу групи.

Учасники зібрання  переконливо довели: вони готові жити в інноваційному режимі, готові до інноваційних дій!

Переглядів: 462 | Додав: Fresh | Дата: 18.05.2016

9 травня 2016 року на футбольних полях у с.Михайлівка, с.Бунакове, смт.Краснопавлівка пройшли традиційні футбольні турніри до Дня Перемоги.

У Михайлівці за кубок пам'яті Могильченка Г.С змагалися команди «Смирнівка», «Михайлівка», «Перемога» та «Царедарівка».

Команди показали такі результати:

«Смирнівка» - «Царедарівка» 1:1 (5:6) по пенальті
«Перемога» - «Михайлівка» 0:0 (5:6) по пенальті
Гра за 3 місце:
«Смирнівка» - «Перемога» 0:2
Фінал: 
«Царедарівка» - «Михайлівка» 1:4

У с.Бунакове за кубок пам'яті Ковальова  Г.А. грали 6 команд: «Бунакове», «Бунакове юнаки», «Павлівка», «Павлівка юнаки», «Надеждівка» та команда «Картамиш» з Первомайського району.

Група 1

«Бунакове» - «Картамиш» 1:0
«Картамиш» - «Павлівка юнаки»5:1
«Павлівка юнаки»- «Бунакове» 0:3

Група 2

«Павлівка» - «Надеждівка» 0:0
«Надеждівка»  - «Бунакове юнаки»3:0
«Бунакове юнаки»- «Павлівка» 0:4
Гра за 3 місце:
«Надеждівка»  - «Картамиш» 0:1 
Фінал
«Бунакове» - «Павлівка» 0:3

У Краснопавлівці за кубок пам'яті Азєва М.Ю грали команди «Елизаветівка», «Чернігівське» ... Читати далі »

Переглядів: 623 | Додав: Evgeniy | Дата: 11.05.2016