Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 37 38 39 40 »

 25.09.2014 року напередодні Всеукраїнського дня дошкілля в Краснопавлівському навчально-виховному комплексі відкрито додаткову дошкільну групу.

   На урочисте відкриття групи завітали начальник управління освіти, молоді та спорту Музика В.М., директор КП «Тепловодосервіс» Березуцький В.І., представники селищної ради  смт.Краснопавлівка , батьки та малята всих груп закладу.

   За сприяння райдержадміністрації, районної ради, управління освіти, молоді та спорту райдержадміністрації, селищної ради створені прекрасні умови для виховання наймолодших жителів селища. Обладнані затишні кімнати з новими меблями, придбані завдяки зусиллям селищного голови Бондаренко В.Г. Проведено ремонтні роботи за сприянням КП "Тепловодосервіс", яке очолює Березуцький В.І.

 Караваєм  та піснями зустрічали дорогих гостей вихованці дошкільного підрозділу навчально-виховного комплексу.

  Гості, як і годиться, прийшли з подарунками. Але найголовніше, що відчувалося на святі – це радість дітей від можливості спілкуватися, гратися і радіти цьому по-справжньому, як вміють тільки вони .

Переглядів: 7016 | Додав: Fresh | Дата: 26.09.2014

25.09.2014 в залі засідань управління освіти, молоді та спорту відбувся інструктивно-методичний семінар "Сучані нормативно-правові та науково-методичні підходи до організованого початку 2014/2015 н.р." для молодих вчителів, які вперше з 01.09.2014 року приступили до роботи в загальноосвітних навчальних закладах Лозівського району.

Цей захід відбувся у вигляді вебінару, учасниками якого були: начальник управління освіти, молоді та спорту  Музика В.М., методист з кадрових питань Івченко О.І., молоді вчителі району, їх наставники, новопризначені директори ЗНЗ.

Переглядів: 6959 | Додав: Fresh | Дата: 26.09.2014

   24.09.2014 у актовій залі Управління освіти, молоді та спорту було проведено семінар-нараду для практичних психологів та соціальних педагогів "Підвищення соціального статусу дітей, які були вимушено переміщені з тимчасово окупованих територій та територій зоні АТО"

   На нараді було розглянуто основні напрями соціальної і психологічної реабілітації дітей, та шляхи мінімізаіції небажаних психологічних наслідків та попереджень посттравматичних стресових розладів.

Переглядів: 6944 | Додав: Fresh | Дата: 24.09.2014

     В рамках районної акції "Молодь за здоровий спосіб життя" 18 вересня 2014 р на базі Орільської ЗОШ І-ІІІ ст., психологічною службою Управління освіти, молоді та спорту Лозівської районної державної адміністрації було проведено тренінг для учнів 9-х класів: «УМІННЯ СКАЗАТИ «НІ» В ЕКСТРЕМАЛЬНИХ СИТУАЦІЯХ», за участю начальника управління - Музики Володимира Миколайовича.

  Метою цього тренінгу є  формування серед підлітків  відповідального ставлення до власних вчинків, власного здоров‘я, вміння оцінювати ситуації ризику, приймати конструктивне рішення та протистояти соціальному тиску. 

Переглядів: 7313 | Додав: Fresh | Дата: 19.09.2014

   19 вересня 2014 року 22 вчителя ЗНЗ Лозівського району, які викладають навчальний предмет "Православна культура Слобожанщини" взяли участь в тренінгових заняттях в рамках реалізації пілотного проекту "Православна культура Слобожанщини".

   В ході семінару вчителям було представлено досягнення і методичні наробки з питань впровадження навчальної программи "Православна культура Слобожанщини" для учнів 5-8 класів ЗНЗ надано необхідну науково-методичну допомогу щодо викладання даного курсу.

Переглядів: 6998 | Додав: Fresh | Дата: 19.09.2014

З нагоди відзначення 71-річниці визволення Лозівщини від фашистських загарбників 16 вересня 2014 року 2425 учнів навчальних закладів взяли участь у мітингах-реквіямах.

 

 

 

 

 

Вшанування пам’ятної події відбулось у всіх 24 загальноосвітніх навчальних закладах району, де проводились зустрічі  з ветеранами війни, лінійки Слави, уроки мужності, виставки букетів і малюнків тощо. 

Переглядів: 6881 | Додав: Fresh | Дата: 17.09.2014

13 вересня у районному Будинку культури відбулися урочисті заходи з нагоди Дня фізичної культури і спорту. На святковому зібранні були присутні кращі спортсмени та тренери Лозівського району, ветерани спортивної ниви, які багатолітньою наполегливою працею та любов’ю до здорового способу життя виховували і виховують здорову молодь, чемпіонів області та України. Заступник голови Лозівської районної державної адміністрації В.С.Дмитрусенко привітав присутніх із професійним святом та вручив почесні грамоти районної державної адміністрації за значний внесок у розвиток спорту на території району та з нагоди Дня фізичної культури і спорту спортивному активу району та вихованцям ДЮСШ "Спартанець", неодноразовим переможцям Всеукраїнських змагань з різних видів спорту. Начальник управління освіти, молоді та спорту В.М. Музика нагородив грамотами управління за високий рівень професійної майстерності, вагомий внесок у розвиток фізичної культури і спорту тренерів ДЮСШ "Спартанець", кращих учителів фізичної культури загальноосвітніх закладів району, учнів-переможців обласних та районних змагань.

Переглядів: 6824 | Додав: Fresh | Дата: 16.09.2014

   У неділю з нагоди 20 річчя Всеукраїнського дня фізичної культури і спорту в районному Будинку культури відбувся сеанс одночасної гри у шахи, який провів міжнародний майстер Юрій Байковський. Виклик йому зробили 15 шахистів-любителів району. Біля двох годин майстер ФІДЕ проводив сеанс одночасної гри. Перемог у Байковського на сеансі було15. Найстійкішим голова Лозівської райдержадміністрації С.Г. Красноперов та організатори заходу - управління освіти, молоді та спорту райдержадміністрації вручили грамоти.

Переглядів: 6809 | Додав: Fresh | Дата: 16.09.2014

15 вересня 2014 року у залі засідань управління освіти, молоді та спорту відбувся бібліотечний міст з питання проведення перерозподілу підручників між навчальними закладами району. До участі у ньому залучилися бібліотекарі навчальних закладів міст Лозова та Первомайський, бо всіх об'єднує спільна справа - повне забезпечення школярів навчальними книгами.

Переглядів: 6659 | Додав: Fresh | Дата: 15.09.2014

    Начальник відділу освіти Лозівської райдержадміністрації Музика В.М урочисто відкрив наметове містечка «Лідер» з цілодобовим перебуванням. Табір діє на базі Миколаївського НВК, зміна триватиме 14 днів, путівки для лідерів повністю за кошти районного бюджету. За зміну тут оздоровлюється 45 дітей загальноосвітніх закладів району. В основному це діти – переможці та призери районних і обласних олімпіад, лідери учнівського самоврядування, учасники творчих та спортивних конкурсів, талановиті , яскраві особистості. Які за 14 днів перебування у табору поділяться своїм досвідом, отримають нові навички, знання та помандрують по Лозівському району, вивчаючи історію рідного краю, відвідають місто Харків, де передбачена велика екскурсійна програма. Педагогічний колектив табору працює у напрямку формування лідерських якостей у дітей, розвитку творчих, спортивних та інтелектуальних здібностей. 
А поки що діти співають і танцюють. З нагоди відкриття улюбленого «Лідера» та для почесних гостей вони підготували великий святковий концерт і урочисто підняли прапор, який до речі розроблений за ескізом беззмінного директора табору Юрія Маменка

Переглядів: 6649 | Додав: Fresh | Дата: 26.06.2014