Головна » 2015 » Грудень » 04

 

 

 

 

 

 

04 грудня 2015 року в Будинку дитячої та юнацької творчості відбувся захист науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН.

Конкурс-захист є щорічним заходом, що проводиться в рамках Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН і є заключним етапом перед підведенням підсумків. В конкурсі-захисті взяли участь 26 учнів ЗНЗ Лозівського району. Роботи були представлені в наукових відділеннях  літературознавства, фольклористики та мистецтвознавства, мовознавства, історії, наук про Землю, фізики і астрономії, хімії та біології, екології та аграрних наук. Разом з конкурсантами до будинку творчості прибули їх наукові керівники, які підтримували своїх вихованців. Підсумкові протоколи конкурсу-захисту будуть оприлюднені на сайті управління освіти, молоді та спорту протягом 10 днів.

Переглядів: 532 | Додав: Fresh | Дата: 04.12.2015

4 грудня в  Орільському навчально –виховному комплексі Лозівської районної ради  відбулося урочисте відкриття меморіальної дошки Василю Савченку – випускнику даної школи,  герою, рядовому міліції , який загинув під час бойових дій в зоні АТО, захищаючи цілісність і недоторканість нашої держави.  

На урочистостях, окрім учнів та працівників закладу, були присутні голова Лозівської  районної державної адміністрації С.Г. Красноперов, голова Лозівської  районної ради В.М. Лаптєв,  голова Орільської селищної ради І.О. Крикун, представники районної державної адміністрації, військового комісаріату, військові побратими, рідні, друзі Василя.

Сьогодні ідуть з життя найкращі, навіки перестають битися їхні молоді серця. Ми не маємо права забути бодай одне ім’я тих, хто віддав своє життя за нас, за наше майбутнє.

Слова поваги, гордості за своїх земляків до оточуючих звучали від голови Лозівської районної державної адміністрації Сергія Георгійовича Красноперова: «Найменше, чим нація може віддячити своїм героям – зробити так, аби їхні світлі імена не пішли у забуття, а слугували наочним прикладом для прийдешніх поколінь. Україна повсюди й повсякчас вшановує своїх Героїв. І сьогодні ми складаємо шану  одному з наших земляків, який загинув на Донецькій землі і не повернувся додому, учня Орільської школи  Василя Савченка. Це обов'язок і влади, і всього суспільства пам'ятати про цих людей, віддавати данину їх подвигу. Бо саме вони поклали своє життя за гідність, за демократію, за наші з вами ... Читати далі »

Переглядів: 446 | Додав: Fresh | Дата: 04.12.2015

На виконання доручення Департаменту науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації та листа МОНУ від 24.09.2015 №1\111-13924 «Щодо сприяння впровадженню заходів із психосоціальної допомоги» дитячий Фонд ЮНІСЕФ спільно з Національним університетом «Києво-Могилянська Академія» та Українським науково – методичним центром практичної психології та соціальної роботи на базі управління освіти, молоді та спорту Лозівської РДА  02-03.12.2015р. провів  дводенний тренінг для педагогічних працівників району та міста із психосоціальної допомоги в рамках проекту «Комплексна психосоціальна допомога дітям, підліткам, що постраждали в наслідок військового конфлікту в Україні».

Учасники  тренінгу отримали не лише теоретичні знання,  а й мали можливість відпрацювати їх на практиці. Цікавими, змістовними й корисними були ці два робочі дні для педагогічних працівників.

Знання, отримані під час навчання, педагогічні працівники зможуть використовувати  з дітьми, що пережили в своєму житті  психотравмуючі події. Учасники тренінгу отримали відповідні сертифікати, які дозволять їм працювати з дітьми в навчальних закладах та надавати їм відповідну допомогу.

Проект матиме своє продовження, оскільки ті педагогічні працівники, які вже  пройшли навчання, матимуть змогу проходити також і супервізію з представниками дитячого Фонду ЮНІСЕФ.

 

                                                                                 Методист психологічної служби С.Суховій

Переглядів: 450 | Додав: Fresh | Дата: 04.12.2015

Управління освіти, молоді та спорту Лозівської районної державної адміністрації запрошує шанувальників футболу на свято з нагоди Всесвітнього дня футболу та закриття футбольного сезону 2015 року, яке відбудеться 12 грудня 2015 року о 9.30 год. у приміщенні районного будинку культури.

Переглядів: 429 | Додав: Evgeniy | Дата: 04.12.2015