Головна » 2015 » Грудень » 4 » Тренінг для педагогічних працівників із психосоціальної допомоги на базі управління освіти, молоді та спорту Лозівської РДА
11:49
Тренінг для педагогічних працівників із психосоціальної допомоги на базі управління освіти, молоді та спорту Лозівської РДА

На виконання доручення Департаменту науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації та листа МОНУ від 24.09.2015 №1\111-13924 «Щодо сприяння впровадженню заходів із психосоціальної допомоги» дитячий Фонд ЮНІСЕФ спільно з Національним університетом «Києво-Могилянська Академія» та Українським науково – методичним центром практичної психології та соціальної роботи на базі управління освіти, молоді та спорту Лозівської РДА  02-03.12.2015р. провів  дводенний тренінг для педагогічних працівників району та міста із психосоціальної допомоги в рамках проекту «Комплексна психосоціальна допомога дітям, підліткам, що постраждали в наслідок військового конфлікту в Україні».

Учасники  тренінгу отримали не лише теоретичні знання,  а й мали можливість відпрацювати їх на практиці. Цікавими, змістовними й корисними були ці два робочі дні для педагогічних працівників.

Знання, отримані під час навчання, педагогічні працівники зможуть використовувати  з дітьми, що пережили в своєму житті  психотравмуючі події. Учасники тренінгу отримали відповідні сертифікати, які дозволять їм працювати з дітьми в навчальних закладах та надавати їм відповідну допомогу.

Проект матиме своє продовження, оскільки ті педагогічні працівники, які вже  пройшли навчання, матимуть змогу проходити також і супервізію з представниками дитячого Фонду ЮНІСЕФ.

 

                                                                                 Методист психологічної служби С.Суховій

Переглядів: 451 | Додав: Fresh