Головна » 2015 » Вересень » 28

Сьогодні десятки тисяч патріотів нашої держави знаходяться на Сході країни, на передовій, захищаючи свободу, незалежність та територіальну цілісність України. А ми кожного ранку прокидаємось з надією, що сьогодні все буде добре. Ми мріємо про те, щоб нарешті, стало спокійно і тихо, там де у кіптяві і сажі, виборюється праве на наше мирне і спокійне життя. Але, на жаль, із засобів масової інформації ми чуємо про нові постріли градів, знову втрачаємо молоді життя. Та все ж живемо з вірою в те, що відстоїмо незалежність і цілісність нашої держави.

З метою виховання в учнів патріотизму, шанобливого ставлення до рідної країни, гордості за наших захисників 24 вересня 2015 року у Царедарівському НВК відбулася зустріч зі свідками тих подій, волонтерами, учасниками антитерористичної операції на сході України. До нашого навчального закладу завітали: Леонід Камінський (22 батальйон), Олександр Селюков, Юрій Кожухарьов (батальйон «Айдар»), Денис Строганов, Дмитрій Гутаров (92 ОМБР), Антон Фомін (лейтенант Прикордонної служби), Сергій Мартиненко (начальник штабу Самооборони м. Лозова), Віталій Фатуєв, Анатолій Приходько (учасники Самооборони Лозової), Вікторія Тимець та Тамара Денисенко («Громадська Організація Жіночий Легіон Лозівщини»).

Ті, кого можна, з впевненістю назвати – Герої нашого часу, розповіли школярам про нелегкі бойові будні, умови життя, показали засоби особистого захисту, свої військові обладунки, а також дали можливість всім бажаючим відчути їх вагу на собі. Їхні емоційні виступи, про бої з сепаратистами, про життя між боями, н ... Читати далі »

Переглядів: 546 | Додав: Fresh | Дата: 28.09.2015

Відповідно до Плану роботи Комунального закладу «Харківський обласний Палац дитячої та юнацької творчості» на 2015 рік 26 вересня 2015 року   відбулася конференція Харківської обласної ради старшокласників на базі  Комунального закладу «Харківський обласний Палац дитячої та юнацької творчості»  за темою «Основні напрями роботи Харківської обласної ради старшокласників у 2015/2016 н.р.»  

  Від Лозівської районної асоціації старшокласників «Стожари» у засіданні взяли участь Шкуратов Едуард – член малої ради, учень 10 класу Краснопавлівського БПЛ та координатор  районної асоціації Тиха С.Ф.

   У рамках конференції відбулися волонтерські акції Харківської обласної ради старшокласників:  «Діти-дітям» − для дітей, які проживають у зоні антитерористичної акції на Сході України, та «Хто, якщо не ти!». Стожарівці долучилися до цих акцій.

У рамках проведення волонтерської акції «Діти − дітям»   зібрали теплі  речі  для дітей, які проживають у зоні антитерористичної акції на Сході України. В екологічній акції «Хто, якщо не ти!» лідери в підтримку тварин зібрали овочі, фрукти.  У рамках цієї  акції учасники  відвідали Харківський зоопарк і нагодували тварин фруктами та овочами.

Переглядів: 547 | Додав: Fresh | Дата: 28.09.2015

У неділю 27 вересня пройшов останній 26 тур Відкритого Чемпіонату з футболу серед аматорських команд колективів фізичної культури сіл та селищ Лозівського району 2015 року.

Результати туру:

«Лан» - «Кінзавод» 7:1                     

«Нива» - «Комсомолець» 5:1       

«Павлівка» - «Агросвіт» 3:5

«Смирнівка» - «Яковлівка» 1:5    

«Оріль» - «Шатівка» 6:2     

«Михайлівка» - «Локомотив» 4:1

«Жовтневі зорі» - «Єлизаветівка» 1:1   

Перемогу у Чемпіонаті, набравши 69 очок,здобувають футболісти команди «Жовтневі зорі» смт.Краснопавлівка, друге місце посіла команда «Локомотив» смт.Панютине 63 очки, третє місце – команда «Лан» с.Мечебилове 62 очка.

Переглядів: 388 | Додав: Fresh | Дата: 28.09.2015