Головна » 2015 » Червень » 19

Організація літнього відпочинку дітей є складовою частиною безперервного та послідовного процесу виховання. Дитячі заклади оздоровлення і відпочинку створюють умови для змістовного та цікавого дозвілля дітей, дають можливість їм творчо розвиватися, більше пізнавати світ.

     У період   з 2 по 19 червня 2015 року  у Лозівському районі на базі закладів освіти  організовано роботу  21 табору  з денним перебуванням, де було  охоплено  відпочинком 1050 учнів 1-10 класів, що становить 33% від загальної кількості дітей від 7 до 18 років. Максимальна увага приділялася залученню до відпочинку дітей, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки.

Для дітей у  закладах відпочинку було створено  умови для  розвитку   творчих здібностей,  розширення кругозору, інтелектуального збагачення. 

          Учні із задоволенням  знайомилися з культурними та історичними пам`ятками, пам’ятними стежинами  рідного краю, виїздили на екскурсії до Лозівського та Краснопавлівського краєзнавчих музеїв, побували і у місті Харкові, де  відвідали  планетарій, зоопарк, дельфінарій, екопарк ім.Фельдмана.

     Особливе місце у таборах  посідала  спортивно-масова робота: туристичні походи, відпочинок ... Читати далі »

Переглядів: 603 | Додав: Evgeniy | Дата: 19.06.2015

19 червня 2015 року в залі засідань управління освіти, молоді та спорту Лозівської РДА відбулась нарада заступників директорів з навчально-виховної роботи закладів освіти Лозівського району.

На нараді були розглянуті такі питання:

- Про стан викладання базових дисциплін та організацію методичної роботи у ЗНЗ за підсумками вивчення стану роботи УОМС ЛРДА з питань реалізації державної політики у сфері дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти.

- Про результативність виконання навчальних програм та покращення якості навчально-виховного процесу в ЗНЗ Лозівського району за підсумками 2014/2015 н.р.

- Про підсумки проведення районної та обласної виставок-презентацій та технологій.

- Про оформлення класних журналів 1-4 класів ЗНЗ у 2015/2016 н.р. відповідно до Інструкцій щодо заповнення класного журналу для 1-4 класів ЗНЗ, затвердженої наказом МОНУ від 08.04.2015 № 412.

- Про підготовку проектів річних планів роботи в НВК на 2015/2016 н.р.

- Про забезпечення підручниками учнів навчальних закладів району у 2015/2016 н.р.

- Про результати видавничої діяльності педагогів району за підсумками 2014/2015 н.р.

 

Переглядів: 491 | Додав: Fresh | Дата: 19.06.2015

Літо – улюблена пора усіх дітлахів, але якщо воно ще Олімпійське, коли можна позмагатись між собою, виявити, хто швидший, найсильніший,  найспритніший та головне – має волю до перемоги – це найбільш цінно та просто  захоплююче!

З 2 по 19 червня у таборах відпочинку з денним перебуванням на базі загальноосвітніх шкіл району пройшли спортивно - масові заходи під назвою «Олімпійське літо». Цілий фейєрверк позитивних емоцій та справжній молодечий дух "витали" на спортивних майданчиках цих відпочинкових закладів під час проведення змагань. Участь у них взяли понад тисячу школярів. Ці заходи, за словами організаторів, стали справжнім святом міцного здоров’я, виховання сили волі та сили духу.

Найпопулярнішими у дітей були змагання з футболу, вуличного баскетболу та дворового футболу, найулюбленіші — "Веселі старти, ведення баскетбольного та футбольного м’яча, стрибки на скакалці за 1 хвилину, естафети на спритність та координацію рухів, кидання мішечків в горизонтальну ціль, естафети "баскетбол" та "дартс", "садіння"  та "збирання" картоплі, кидання тарілочок "фрізбі" у горизонтальну ціль та багато інших. Також були проведені дні дитячої пісні, дні ерудитів, дні любителі ... Читати далі »

Переглядів: 468 | Додав: Evgeniy | Дата: 19.06.2015