Головна » 2016 » Квітень » 18 » у Смирнівському НВК відбувся показовий День цивільного захисту
08:27
у Смирнівському НВК відбувся показовий День цивільного захисту

15  квітня 2016 р.  у  Смирнівському НВК Лозівської районної ради Харківської області відбувся показовий День цивільного захисту на тему «Попередження соціально-небезпечних явищ, викликаних тероризмом».
Основною метою заходу було  удосконалення теоретичних та практичних вмінь та навичок учнів та педагогів  під час дій в ситуаціях, викликаних терористичними діями.
Навчально-виховний комплекс   радо зустрічав гостей – працівників відділу цивільного захисту Лозівського району, керівників закладів освіти району, представників управління освіти, молоді та спорту Лозівської райдержадміністрації, представників навчально-методичного центру ЦЗ та БЖД в  Харківській  області.

Заняття розпочалося  з проведення урочистої тематичної лінійки. Школярами було підготовлено випуски тематичних стінгазет, виставки малюнків на тему «Надзвичайні ситуації очима дітей» « Тероризм - прояв зла і насильства »  «Заперечуємо тероризм».

Гості побували на відкритих тематичних виховних заходах з цивільного захисту, які на високому науково-методичному рівні провели вчителі школи Міхеєва С.Л. («Бережи здоров`я і життя, сміливо йди у майбуття» для учнів 3-4 класів), Жданей О.В.  («SOS: психологічна допомога; поради, як вийти зі стану стресу» для учнів 10-11 класу), Колубатко Л.В. («Тероризм: попередити, запобігти, зупинити!»  для учнів 8-9 класів).

Директор Смирнівського НВК  Жданей Ольга Володимирівна  провела  об’єктове тренування з  евакуації школярів, персоналу  та гостей з приміщення навчального закладу.

Слід відзначити високий рівень  підготовки до проведення заходу. У цьому велика заслуга заступника директора з навчально-виховної роботи навчального закладу  – Білошніченко  Яни Миколаївни, всього педагогічного колективу.
Особливе захоплення в учнів викликало проведення змагань та естафет  з елементами цивільного захисту.

З великим задоволенням діти брали участь у вікторині «Небезпека поруч з нами. Дії в надзвичайних ситуаціях».
Завершальним етапом стала загальношкільна лінійка, на якій присутні підбили підсумки роботи та ще раз переконалися, що проведення даних занять є важливим та необхідним, адже головне завдання безпеки життєдіяльності – збереження здоров’я та життя підростаючого покоління.

Переглядів: 445 | Додав: Evgeniy