Головна » 2016 » Квітень » 18

18.04.2016 року з метою сприяння  розвитку лідерського потенціалу та творчих здібностей учнів, пошуку нових ідей для оновлення змісту роботи учнівського врядування у районі, на базі районного будинку дитячої та юнацької  творчості відбувся фінал конкурсу «Лідер року»  серед президентів   учнівського врядування, голів шкільних об’єднань, учнів 8-11 класів   загальноосвітніх навчальних закладів  Лозівського району.

Підсумки  конкурсу за результатами всіх етапів підведено  на конференції Лозівської районної асоціації старшокласників «Стожари». Переможці конкурсу  нагороджені Почесними грамотами управління освіти, молоді та спорту Лозівської  районної державної адміністрації та цінними подарунками.

Переглядів: 454 | Додав: Evgeniy | Дата: 18.04.2016

15  квітня 2016 р.  у  Смирнівському НВК Лозівської районної ради Харківської області відбувся показовий День цивільного захисту на тему «Попередження соціально-небезпечних явищ, викликаних тероризмом».
Основною метою заходу було  удосконалення теоретичних та практичних вмінь та навичок учнів та педагогів  під час дій в ситуаціях, викликаних терористичними діями.
Навчально-виховний комплекс   радо зустрічав гостей – працівників відділу цивільного захисту Лозівського району, керівників закладів освіти району, представників управління освіти, молоді та спорту Лозівської райдержадміністрації, представників навчально-методичного центру ЦЗ та БЖД в  Харківській  області.

Заняття розпочалося  з проведення урочистої тематичної лінійки. Школярами було підготовлено випуски тематичних стінгазет, виставки малюнків на тему «Надзвичайні ситуації очима дітей» « Тероризм - прояв зла і насильства »  «Заперечуємо тероризм».

Гості побували на відкритих тематичних виховних заходах з цивільного захисту, які на високому науково-методичному рівні провели вчителі школи Міхеєва С.Л. («Бережи здоров`я і життя, сміливо йди у майбуття» для учнів 3-4 класів), Жданей О.В.  («SOS: психологічна допомога; поради, як вийти зі стану стресу» для учнів 10-11 класу), Колубатко Л.В. («Тероризм: попередити, запобігти, зупинити!»  для учнів 8-9 класів).

Директор Смирнівського НВК  Жданей Ольга Володимирівна  провела  об’єктове тренування з  евакуації школярів, персоналу&n ... Читати далі »

Переглядів: 439 | Додав: Evgeniy | Дата: 18.04.2016