Головна » 2014 » Листопад » 27 » На черзі дня – позашкільна освіта
14:21
На черзі дня – позашкільна освіта

    26 листопада 2014 року в приміщенні КЗ Харківського обласного Палацу дитячої та юнацької творчості, відбувся ІІ обласний Форум працівників позашкільних навчальних закладів. Лозівський район представляла делегація у складі методиста  відділу молоді та спорту управління освіти, молоді та спорту Лозівської районної державної адміністрації    Дерев’янко С.М , директора ДЮСШ « Спартанець» Фороста С.А, директора будинку дитячої та юнацької творчості Лозівської районної ради Тихої С.Ф., культорганізатора   Ткач Л.В.

    У Форумі взяли участь начальник відділу  нормативності та якості  освіти Департаменту науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації Кононенко Олена Євгенівна, головний спеціаліст відділу нормативності та якості  освіти Департаменту науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації Чепурна Олена Олексіївна, голова обласної ради директорів позашкільних навчальних закладів Лілія Миколаївна Чехачова 

   Усі виступаючі наголосили на тому, що  основною метою позашкільної роботи є  формування доступної та якісної освіти на умовах оновлення її змісту та врахування набутого досвіду в майбутньому. У ході конференції  відбулася презентація фільму «Світ дитинства – світ творчості», до якого увійшли матеріали про кращі здобутки позашкільної освіти Харківщини.

Кононенко О.Є. вручила грамоти і подяки директора Департаменту     науки і освіти Харківської обласної      державної адміністрації Бабічева А.В.. Колектив будинку  дитячої та юнацької творчості Лозівської районної ради   (директор Тиха С.Ф.) нагороджено подякою за активну участь і найвищі результати діяльності в обласних масових заходах.

Відділ молоді та спорту управління освіти ,молоді та спорту Лозівської РДА щиро вітає нагороджених і бажає їм подальших перемог.

Переглядів: 513 | Додав: Fresh