Головна » 2016 » Лютий » 18 » Майданчик ефективного педагогічного досвіду для вчителів фізики та астрономії
11:52
Майданчик ефективного педагогічного досвіду для вчителів фізики та астрономії

 

 

 

 

 

 

18 лютого 2016 року в залі засідань управління освіти, молоді та спорту відбулось засідання вчителів фізики та астрономії. 

Харибін К.А, вчитель фізики Надеждівського НВК, поділився з колегами власним досвідом роботи з використання традиційних засобів ІКТ та змішаного навчання. Виділив компоненти змішаного навчання -це компонент традиційної прямої особистої взаємодії учасників освітнього процесу, компонент інтерактивної взаємодії, опосередкованого комп'ютерними телекомунікаційними технологіями та електронними інформаційно-освітніми онлайн ресурсами, а також компонент самоосвіти. Наголосив на тому, що при змішаному навчанні необхідно перейти від трансляції знань до інтерактивної взаємодії з учнями, сприятливому конструюванню учнями власних знань. Також зупинився на двох найбільш популярних технологіях («Перевернутий клас» та «Зміна робочих зон») та у чому переваги кожної з них.

У другій частині засідання всі педагоги долучилися до обговорення питання яким же повинен бути сучасний та творчий вчитель. Учасники розділилися на групи та виокремили характеристики та якості, якими повинні володіти сучасні та творчі вчителі.

Переглядів: 426 | Додав: Fresh