Головна » 2016 » Лютий » 18

18 лютого 2016 року в залі засідань управління освіти, молоді та спорту відбулася нарада керівників навчальних закладів Лозівського району.

Були розглянуті питання аналізу функціонування сайтів навчальних закладів, аналізу діяльності музеїв при закладах освіти та аналізу стану роботи з охорони праці.

Переглядів: 407 | Додав: Fresh | Дата: 18.02.2016

 

 

 

 

 

 

18 лютого 2016 року в залі засідань управління освіти, молоді та спорту відбулось засідання вчителів фізики та астрономії. 

Харибін К.А, вчитель фізики Надеждівського НВК, поділився з колегами власним досвідом роботи з використання традиційних засобів ІКТ та змішаного навчання. Виділив компоненти змішаного навчання -це компонент традиційної прямої особистої взаємодії учасників освітнього процесу, компонент інтерактивної взаємодії, опосередкованого комп'ютерними телекомунікаційними технологіями та електронними інформаційно-освітніми онлайн ресурсами, а також компонент самоосвіти. Наголосив на тому, що при змішаному навчанні необхідно перейти від трансляції знань до інтерактивної взаємодії з учнями, сприятливому конструюванню учнями власних знань. Також зупинився на двох найбільш популярних технологіях («Перевернутий клас» та «Зміна робочих зон») та у чому переваги кожної з них.

У другій частині засідання всі педагоги долучилися до обговорення питання яким же повинен бути сучасний ... Читати далі »

Переглядів: 422 | Додав: Fresh | Дата: 18.02.2016

17 лютого 2016 року вчителі-філологи Лощівщини,учасники ДЕР "Науково-методичні засади впровадження медіаосвіти у систему навчальних закладів Харківщини Н. М. Харибіна та Г.О.Загорулько взяли участь у семінарі-практикумі, який проводився АУП та КВНЗ "ХАНО" у м. Мерефа з теми "Сучасний урок в умовах впровадження медіаосвіти".  У заході взяли участь директор АУП О.В.Волошенюк та завідувач кафедри філологічних дисциплін КВНЗ "ХАНО" Г.А. Дегтярьова. Учасники семінару відвідали уроки, тренінги, вчилися співпрацювати з мас-медіа, поділилися з колегами власним досвідом роботи.

Переглядів: 422 | Додав: Fresh | Дата: 18.02.2016