Головна » 2015 » Лютий » 19 » Культурно-просвітницька акція "Ми - разом".
15:37
Культурно-просвітницька акція "Ми - разом".

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

18.02.2015 відділ молоді та спорту управління  освіти ,молоді та спорту  Лозівської  райдержадміністрації за сприяння   Харківського обласного  центру молоді на базі БК «Дніпро»  смт. Краснопавлівки презентував  тренінгово-ігрову програму для дітей молодшої вікової категорії «Ми-разом». Професор  ХНПУ ім. Г .С. Сковороди Шуть М.М.,справжній знавець  ігор на згуртування колективу, який проводив свої майстер-класи у 23 країнах світу, радо погодився розкрити секрети своєї  фахової майстерності  класоводам та педагогам-організаторам з виховної роботи шкіл Лозівського району.

Як зачаровані,слухали діти Миколу Миколайовича,наче за помахом чарівної палички перетворювались на чарівників, що несуть у світ добро і щастя, що дарують безмежну радість, що  створені з любові  і ніжності .

Дві години присутні насолоджувалися фаховою досконалістю майстра, а коли на сцені з’явилися співробітники ДПС  з короткою, але змістовною бесідою, до якої додали обіцянки познайомити всіх бажаючих зі справжньою міліцейською машиною, здивуванню маленьких слухачів не було меж.

Після виступу професор особисто зустрівся з організаторами з виховної роботи, де розповів більш докладно про методи  виховання дітей у сучасному світі.

Багато  корисної інформації взяли з виступу професора як дітлахи, так і ті,  хто опікується  їхнім  вихованням.

 

Переглядів: 498 | Додав: Evgeniy