Головна » 2015 » Лютий » 19

19 лютого 2015 року у залі засідань управління освіти, молоді та спорту Лозівської районної державної адміністрації відбулась нарада керівників навчальних закладів Лозівського району, на яку були запрошені Дмитрусенко В.С., заступник голови райдержадміністрації, Безверхній В.М., начальник відділу цивільного захисту райдержадміністрації та керівники дошкільних, загальноосвітніх, позашкільних навчальних закладів району.

На нараді були розглянуті питання:

1. Про роботу навчальних закладів з питань профілактики захворювань учнів, попередження дитячого травматизму.

2. Про організацію роботи освітньої галузі Лозівського району з питань цивільного захисту, забезпечення готовності керівників навчальних закладів до дій при загрозі виникнення надзвичайних ситуацій техногенного, природного характеру та в умовах можливих терористичних проявів.

3. Про відзначення річниці подій на Майдані під час революції гідності.

4. Про організацію військово-патріотичного виховання допризовної молоді в ЗНЗ району.

5. Про роботу навчальних закладів району з питань створення та ведення власних Інтернет-ресурсів ( сайтів, WEB-сторінок).

6. Про підсумки моніторингу досягнень випускників 11 класів, претендентів на нагородження медалями у 2015 році.

7. Про підсумки І та ІІ етапів Всеукраїнського конкурсу «Учитель року» у 2014/2015 навчальному році.

Переглядів: 429 | Додав: Fresh | Дата: 19.02.2015

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

18.02.2015 відділ молоді та спорту управління  освіти ,молоді та спорту  Лозівської  райдержадміністрації за сприяння   Харківського обласного  центру молоді на базі БК «Дніпро»  смт. Краснопавлівки презентував  тренінгово-ігрову програму для дітей молодшої вікової категорії «Ми-разом». Професор  ХНПУ ім. Г .С. Сковороди Шуть М.М.,справжній знавець  ігор на згуртування колективу, який проводив свої майстер-класи у 23 країнах світу, радо погодився розкрити секрети своєї  фахової майстерності  класоводам та педагогам-організаторам з виховної роботи шкіл Лозівського району.

Як зачаровані,слухали діти Миколу Миколайовича,наче за помахом чарівної палички перетворювались на чарівників, що несуть у світ добро і щастя, що дарують безмежну радість, що  створені з любові  і ніжності .

Дві години присутні насолоджувалися фаховою досконалістю майстра, а коли на сцені з’явилися співробітники ДПС  з короткою, але змістовною бесідою, до якої додали обіцянки познайомити всіх бажаючих зі справжньою міліцейською машиною, здивуванню маленьких слухачів не було меж.

Після виступу професор особисто зустрівся з організаторами з виховної роботи, де розповів більш докладно про методи  виховання дітей у сучасному сві ... Читати далі »

Переглядів: 497 | Додав: Evgeniy | Дата: 19.02.2015

 

 

 

 

 

 

 

 

 

18 лютого 2015 року на базі Катеринівської ЗОШ І-ІІІ ст.,Краснопавлівського ліцею та Орільського НВК пройшли ігри зонального  етапу Першості з баскетболу серед загальноосвітніх навчальних закладів Лозівського району.

За результатами ігор переможцями стали учні Комсомольського НВК, Садовської ЗОШ І-ІІІ ст.,Краснопавлівського ліцею, Катеринівської ЗОШ І-ІІІ ст.,які візьмуть участь у фінальному етапі, що відбудеться 25 лютого 2015 року.

Переглядів: 441 | Додав: Evgeniy | Дата: 19.02.2015