Головна » 2016 » Січень » 28 » цільовий семінар для керівників загальноосвітніх навчальних закладів
16:03
цільовий семінар для керівників загальноосвітніх навчальних закладів

 

28 січня на базі Краснопавлівського багатопрофільного ліцею за участю начальника управління освіти, молоді та спорту В.Музики був проведений цільовий семінар для керівників загальноосвітніх навчальних закладів Лозівського району з теми «Забезпечення профільної спеціалізації навчання в процесі  впровадження варіативного компонента освіти».

Зацікавлена увага  керівників була залучена до питання підвищення результативності варіативної складової робочих навчальних планів, врахування її зв’язків з обраним профілем навчання. Учасникам семінару було презентовано досвід роботи ліцею щодо сучасних підходів  за формування стійкої мотивації до профільного навчання школярів.

А практична частина семінару передбачала проведення індивідуального заняття з української мови в 11 класі по підготовці до ЗНО (вчитель Чуйко Т.І.) та факультативного заняття з біології в 10 класі (вчитель Чурилова М.О.) як таких, що є ефективними при викладанні профільних предметів.

Кожен керівник навчального закладу отримав матеріали щодо профільної спеціалізації навчання в процесі впровадження варіативного компонента освіти.

Переглядів: 454 | Додав: Fresh