Головна » 2016 » Січень » 28

 

28 січня на базі Краснопавлівського багатопрофільного ліцею за участю начальника управління освіти, молоді та спорту В.Музики був проведений цільовий семінар для керівників загальноосвітніх навчальних закладів Лозівського району з теми «Забезпечення профільної спеціалізації навчання в процесі  впровадження варіативного компонента освіти».

Зацікавлена увага  керівників була залучена до питання підвищення результативності варіативної складової робочих навчальних планів, врахування її зв’язків з обраним профілем навчання. Учасникам семінару було презентовано досвід роботи ліцею щодо сучасних підходів  за формування стійкої мотивації до профільного навчання школярів.

А практична частина семінару передбачала проведення індивідуального заняття з української мови в 11 класі по підготовці до ЗНО (вчитель Чуйко Т.І.) та факультативного заняття з біології в 10 класі (вчитель Чурилова М.О.) як таких, що є ефективними при викладанні профільних предметів.

Кожен керівник навчального закладу отримав матеріали щодо профільної спеціалізації навчання в процесі впровадження варіативного компонента освіти.

Переглядів: 453 | Додав: Fresh | Дата: 28.01.2016