Головна » 2019 » Березень » 27

27 березня 2019 року відбулися урочистості з нагоди відкриття відкриття комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Лозівської районної ради Харківської області. Серед почесних гостей – перший заступник голови Харківської обласної державної адміністрації Марк Беккер, голова Лозівської районної державної адміністрації Ашот Керопов, голова Лозівської районної ради Володимир Лаптєв. А також – представники виконавчої влади, органів місцевого самоврядування області та району, педагогічні працівники закладу, батьківський актив.

З нагоди урочистого відкриття до присутніх звернувся перший заступник голови Харківської обласної державної адміністрації Марк Беккер. У своєму виступі він зазначив, що сьогоднішня подія є свідченням успішної реалізації державної політики в частині розвитку інклюзивної освіти в Харківській області, що стало можливим завдяки підписанню Мариною Порошенко і головою Харківської обласної державної адміністрації Юлією Світличною Меморандуму про співпрацю з Всеукраїнською благодійною організацією «Благодійний фонд Порошенка».

Голова Лозівської районної державної адміністрації Ашот Керопов зазначив, що забезпечення реалізації конституційних прав на освіту для всіх дітей, незалежно від ... Читати далі »

Переглядів: 7140 | Додав: Fresh | Дата: 27.03.2019