Головна » 2019 » Березень » 20

20 березня 2019 року в Орільському ліцеї Лозівської районної ради відбувся семінар-практикум для заступників директорів та вчителів початкових класів за темою «Розвиток інноваційних ідей Нової української школи: дослідження, методичний супровід». Учасники заходу отримали та збагатили інформацію про сутність і структуру новацій Нової української школи; виявили коло проблем та збудували стратегію досягнення мети у впровадженні освітніх технологій.

В ході семінару педагоги відвідали урок Всесвіт у 1 класі за освітньою програмою «На крилах успіху» (вчитель: Невенкіна Г.С.) та відеоролик інтегрованого уроку «Я досліджую світ» (вчитель: Мороз А.Б.).

Практична складова семінару була проведена у формі Workshop «Формування персонального пізнавального стилю учнів через варіативність інтеграційних форм та методів педагогічної взаємодії в умовах Нової української школи» із застосуванням методу «Намалюй картину».

... Читати далі »

Переглядів: 397 | Додав: Fresh | Дата: 20.03.2019

 Сьогодні на базі КЗ "Катерінівський ліцей" відбулись фінальні ігри Першості з баскетболу серед дівчат ЗЗСО Лозівського району та Лозівської міської ради. Дівчата змагалися за коловою системою та показали наступні результати:
Садовський ліцей - "КЗ Катеринівський ліцей" 33-24
Садовський ліцей - "КЗ Шатівський ліцей" 34-4
"КЗ Шатівський ліцей" - "КЗ Катеринівський ліцей" 7-33
І місце посіла команда Садовського ліцею (вчитель Дорошенко Едуард), ІІ місце команда "КЗ Катеринівський ліцей" (вчитель Цяцька Іван), ІІІ місце команда "КЗ Шатівський ліцей" (вчитель Ковальов Володимир). Кращими гравцями фіналу визнано Єгожу Марію (Садовський ліцей), Чуйко Софію ("КЗ Катеринівський ліцей"), Гаврилюк Орину ("КЗ Шатівський ліцей").
Команди були нагороджені кубками та дипломами, кращі гравці медалями та дипломами.

Переглядів: 339 | Додав: Fresh | Дата: 20.03.2019