Головна » 2017 » Лютий » 24

Незважаючи на ХХІ  століття, глобалізацію, високі технології, науку, прогрес та інші ознаки нібито сучасного суспільства, тема сексуального насилля залишається однією з найбільш актуальних у світі.

У країнах пострадянського простору, зокрема в Україні, на жаль, часто намагаються дистанціюватися від проблеми: її воліють або не помічати, або нехтувати нею як незначним фактом, який існує десь оддалік.

З метою розуміння у молодіжному середовищі  такої проблеми як сексуальне насильство,  24 лютого на базі Орільського навчально-виховного комплексу фахівцями навчально-методичного центру психологічної служби управління освіти молоді та спорту Лозівської районної державної адміністрації було проведено тренінг для учнів 9-10 класів «Протидія сексуальному домаганню і сексуальному насиллю».

... Читати далі »

Переглядів: 562 | Додав: Fresh | Дата: 24.02.2017

Протягом січня-лютого 2017 року в Лозівському районі було проведено перший  (районний ) тур   конкурсу «Кращий вихователь Харківщини»  у 2017 році. Спільним рішенням організаційного комітету та журі від
22 лютого 2017 року визначено переможця та лауреатів першого (районного) туру конкурсу.

Переможцем  першого (районного) туру конкурсу визнано Каліберду Людмилу Володимирівну, вихователя Катеринівського дошкільного  навчальний заклад (ясла-садок)  Катеринівської  сільської ради Харківської області.

Лауреатами першого   (районного) туру конкурсу стали:

 - Бондаренко Ольга Миколаївна, вихователь дошкільного підрозділу Краснопавлівського навчально-виховного комплексу Лозівс ... Читати далі »

Переглядів: 458 | Додав: Fresh | Дата: 24.02.2017