Головна » 2016 » Жовтень » 25

22 жовтня 2016 року збірна команда Лозівського району у складі майстра спорту України, міжнародного майстра ФІДЕ Байковського Юрія,кандидата у майстри спорту Бардюжи Віталія, Лазуренка Владислава, Яндульської Юлії  взяла участь у фінальних змаганнях з шахів за програмою обласної Спартакіади серед районів області та міст обласного значення, які проходили у місті Харків.

За результатами 7 зіграних  турів, наші шахісти  посіли 3 місце у загальнокомандному заліку серед 14 районів області у  ІІ групі. Від управління у справах молоді та спорту Харківської обласної державної адміністрації, всі учасники команди отримали медалі та дипломи за третє місце.

Переглядів: 377 | Додав: Evgeniy | Дата: 25.10.2016

Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від 11.01.2016 №5 «Про затвердження плану заходів з реалізації спільного проекту «Вчимося жити разом» та Плану заходів щодо реалізації спільного проекту «Вчимося жити разом» у Харківській області, затвердженого наказом Департаменту науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації від 17.02.2016 № 60  з 25.10.2016 по 27.10.2016 в  м. Лозова проходять триденні тренінги  для педагогів базових дошкільних  навчальних закладів .

Проект здійснюється за ініціативи Європейського Союзу «Діти Миру», за підтримки Представництва Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) та партнерстві Міністерства освіти і науки України. Захід передбачає сприяння розвитку життєвих навичок та надання психологічної і соціальної підтримки дітям і підліткам, які постраждали внаслідок конфлікту в Україні.

Метою тренінгу є ознайомлення учасників із завданнями, планом, очікуваними результатами впровадження у дошкільних навчальних закладах міжнародного проекту «Вчимося жити разом», вимогами до процесу і результатів тренінгової підготовки на місцях,  навчання вихователів дошкільних навчальних закладів за парціальною програмою з розвитку соціальних навичок ефективної взаємодії дітей від 4 до 6-7 років «Вчимося жити разом».

Участь у заході взяли вихователі,   методисти та завідувачі дитсадків   Лозівського району.  

У ході триденного тренінгу будуть проведені різноманітні інтерактивні вправи, робота в групах, практикуми з проведення організованої навчально-пізнавальної діяльності в дитячому садку за опорним планом до парціальної програми «Вчимося жити разом», проходитимуть  обміни думка ... Читати далі »

Переглядів: 536 | Додав: Fresh | Дата: 25.10.2016