Головна » 2016 » Квітень » 15

13 квітня 2016 року у спортивній залі Краснопавлівського багатопрофільного ліцею пройшов фінал Першості з волейболу серед дівчат загальноосвітніх навчальних закладів Лозівського району.

Участь у ньому взяли команди, Краснопавлівського БПЛ, Орільського НВК, Полтавського  НВК, Новоіванівської ЗОШ І-ІІІ ст., які за результатами відбіркового зонального етапу зайняли 1-2 місця у своїх підгрупах.

Фінальний етап пройшов у гострій, безкомпромісній боротьбі, за підсумками якого І місце виборола команда Краснопавлівського БПЛ, ІІ місце посіла команда Орільського НВК, ІІІ місце -  команда Полтавського  НВК.

Команди, а також кращі гравці  були нагороджені кубками,медалями та дипломами від управління освіти, молоді та спорту Лозівської райдержадміністрації.

Переглядів: 425 | Додав: Evgeniy | Дата: 15.04.2016

15 квітня 2016 року на базі Катеринівської ЗОШ І-ІІІ ступенів відбувся практичний семінар для вчителів математики. Були присутні 18 вчителів Лозівського району.

Харибін К.А., вчитель математики Надеждівського НВК, Понкратенко О.В., вчитель математики Полтавського НВК та Тихенко Л.Є., керівник РМО, вчитель математики Катеринівської ЗОШ І-ІІІ ступенів провели практичне заняття для своїх колег, де розглянули питання ДПА та ЗНО 2016 року, а також представили розв'язки найскладніших задач із запропонованих у ЗНО.

Переглядів: 409 | Додав: Fresh | Дата: 15.04.2016