Головна » 2016 » Березень » 14

Відповідно до плану роботи управління освіти, молоді та спорту Лозівської райдержадміністрації 14 березня 2016 року відбулось теоретично-практичне заняття для вчителів іноземних мов « Сучасне комунікативно-орієнтовне викладання іноземних мов. Використання мови у професійно-орієнтованому світі».

У теоретичному блоці засідання вчителями англійської та німецької мови були представлені повідомлення з презентаціями про іх участь у :

- Семінарі для вчителів англійської мови , проведеного КВНЗ « Харківська академія неперервної освіти» спільно з Міжнародним освітньо-методичним центром PEARSON –DINTERNAL , в ході якого було опрацьовано питання « Методологія навчання граматики англійської мови у початкових класах( Невенкіна Г.С , вчитель англійської мови Орільської ЗОШ);

- Семінарі-практикумі для вчителів німецької мови « Використання сучасних методик при навчанні учнів усного та писемного мовлення « ( Хворостова О.В, вчитель німецької мови Перемозької ЗОШ ).

В практичному блоці переважна більшість часу була використана на розв язання  тестових завдань у форматі ЗНО- 2016 з подальши ... Читати далі »

Переглядів: 479 | Додав: Fresh | Дата: 14.03.2016