Головна » 2015 » Вересень » 29

Управління освіти, молоді та спорту Лозівської РДА вітає шкільну громаду з Всеукраїнським днем бібліотек.

Бажаємо усім, хто причетні до активного залучення учнівського загалу до кращих зразків національної та світової культур особистого успіху, нових звершень на благо України.

                                                                    З повагою, В.Музика

Переглядів: 453 | Додав: Fresh | Дата: 29.09.2015

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Всесвітній День туризму  широко було відзначено спортивно –масовими заходами  під гаслом «Здорова молодь – здорова нація» серед туристичних команд ЗНЗ  у  Лозівському районі.

27  вересня на стадіоні ДОЗ «Зміна» села Катеринівки відбулися  спортивно- масові заходи  із спортивного туризму та краєзнавства

 У змаганнях взяли участь 12 команд з 12 шкіл району середньої та старшої вікових груп. Захід було розпочато урочистою лінійкою. Зі словами  привітання і побажанням перемоги звернувся до присутніх  начальник управління освіти молоді та спорту В.М. Музика. Він наголосив, що окрім цікавого спілкування з ровесниками, на учнів чекає низка різноманітних змагань.

Командири загонів отримали маршрутні листи…і розпочалося найцікавіше!

12 перепон чекали на них на шляху до перемоги. Юні туристи ставили намети, в’язали вузли, долали смугу перешкод, розпалювали вогнище, писали топографічний диктант тощо. На кожному етапі проходження маршруту  учасникам  допомагали справжні фахівці, які не тільки слідкували за правильністю виконання випробувань і виставляли оцінювальні бали, а й демонстрували справжні майстер – класи. Це вчителі фізичної культури ЗНЗ району, методисти управління освіти, молоді та спорту, спеціалісти будинку дитячої та юнацької творчості, тренери дитячої юнацької спортивної школи «Спар ... Читати далі »

Переглядів: 523 | Додав: Fresh | Дата: 29.09.2015