Головна » 2015 » Квітень » 30

29 квітня в залі засідань  управління освіти, молоді та спорту відбулася нарада з   начальниками  пришкільних  таборів загальноосвітніх навчальних закладів Лозівського району. 

Було проінформовано про підготовку до оздоровчої кампанії влітку 2015 р. 

В ході  наради було проінформовано про підготовку до оздоровчої кампанії  2015 року та    ознайомлено  з методичними рекомендаціями щодо організації  проведення виховної роботи у пришкільних таборах (Лист Міністерства освіти і науки України від 01.06.2010 №1/9-384).

На нараду були запрошені пожежні інспектори – Мазурик М.Ф., Лимак А.В.  та інженер з охорони праці управління освіти, молоді та спорту Лозівської РДА   Неретін О.М. ,які  надали інформацію щодо дотримання правил з пожежної безпеки, охорони життя та здоров`я дітей під час відпочинку.

Охопити відпочинком у  2014/2015н.р.  планується 45%  дітей  23 закладів Лозівського району. 

Переглядів: 448 | Додав: Evgeniy | Дата: 30.04.2015

 

27 квітня, з метою реалізації заходів Регіональної програми військово-патріотичного виховання молоді та участі населення у заходах оборонної роботи на 2015-2017 роки, юнаки  10 класів загальноосвітніх навчальних закладів Лозівського району відвідали Гвардійський   ордена Червоної Зірки факультет військової підготовки імені Верховної Ради України НТУ Харківського політехнічного інституту.

Практичне заняття за програмою предмета «Захист Вітчизни» для юнаків було організовано Департаментом  науки і освіти Харківської області та військовим вищим навчальним закладом.          

Під час заняття учні мали змогу побачити  військову техніку, бойове спорядження, зброю.

Метою заходу було формування в учнів  патріотизму, готовність в будь-яку хвилину прийти на  захист своєї  Вітчизни.  

 

 

Переглядів: 538 | Додав: Evgeniy | Дата: 30.04.2015

Конкурси, турніри, олімпіади… Чергова сходинка до самовдосконалення та творчої самореалізації. Вагома зернина у щедрому колосі цьогорічного ужинку активної, ініціативної, обдарованої молоді Лозівщини.

Нещодавно було підведено підсумки 4-го етапу ХІV Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості. У номінації «Література» переможцем стала Жмур Діана Тарасівна, учениця 10 класу Надеждівського навчально-виховного комплексу Лозівської районної ради Харківської області (учитель Харибіна Наталія Миколаївна).

Конкурс учнівської творчості проводиться на виконання Указу Президента України від 22 березня 2002 року № 284 «Про Всеукраїнський конкурс учнівської творчості»  на підтримку ініціативи Міністерства освіти і науки України, Державного комітету України у справах сім’ї та молоді під гаслом «Ми є! Були! І будем ми! Й Вітчизна наша з нами!» та присвячується Шевченківським дням. Метою конкурсу є популяризація творчої спадщини Т.Г.Шевченка, утвердження в Україні його духовних заповідей як важливого чинника консолідації суспільства, активізації виховної та патріотичної роботи серед учнівської молоді, збереження і розвитку інтелектуального потенціалу України, державної підтримки  талановитої молоді та творчої праці вчителів, викладачів і керівників студій.

На суддівський загал Діана Жмур представила драматичний панегірик «Чому квіти мають очі, або Душа мого народу на крилосі». Про що писала  юна, незалежна у поглядах? Про те, що було, є й буде з нами, українцями. Учениця виклала власний погляд на проблему єдності національного духу на сучасному етапі розвитку наш ... Читати далі »

Переглядів: 488 | Додав: Fresh | Дата: 30.04.2015