Головна » 2015 » Березень » 19

19 березня 2015 року у залі засідань управління освіти, молоді та спорту Лозівської районної державної адміністрації відбулась нарада керівників навчальних закладів Лозівського району.

На нараді були розглянуті питання:

1. Про роботу з питань охорони праці в закладах освіти району.

2. Про підсумки участі учнів району у ІІ етапі конкурсу- захисту науково-дослідницьких робіт МАН, ІІІ етапу оліпіад.

3. Про роботу навчальних закладів району з питань охоплення дітей дошкільною освітою.

4. Про підготовку до засідання атестаційної комісії ІІ рівня при управлінні світи, молоді та спорту Лзівської РДА.

5. Про підсумки реєстрації на пробне та сертифіковане ЗНО у 2015 році.

6. Про відбір макетів підручників для учнів 4, 7 класів.

7. Про хід виконання Районної програми "Шкільний автобус" на 2011-2015 роки, затвердженої рішеням ІІІ сесії VІ скликання від 24.12.2010 року.

... Читати далі »

Переглядів: 467 | Додав: Fresh | Дата: 19.03.2015

Традиційно навесні всіх талановитих дітей та представників молоді Лозівського району  збирає разом щорічний фестиваль юних виконавців «Весняні дзвіночки». Він особливий тим, що відкриває нові імена, дає можливість спілкування, можливість розкрити свій творчий потенціал і найголовніше – стати переможцем та отримати безкоштовну путівку в один із дитячих оздоровчих закладів України.

 Прийшли підтримати своїх дітей батьки, викладачі та друзі, вони зібралися уболівати за своїх артистів. І вони не підвели!Цікавий репертуар, артистизм, дзвінкі та ніжні голоси юних виконавців, феєрверк дитячих пісень створили приємну атмосферу музичної творчості. Багатьох учасників цього конкурсу можна вже зараз назвати майбутніми зірками естради.

Серед почесних гостей заходу були начальник відділу організації дозвілля та творчості молоді обласного центру молоді Андрій Олефір, провідні спеціалісти вокального та хореографічного жанру обласного організаційно-методичного центру культури та мистецтва.Аналізуючи виступи наших юних земляків, журі відзначило високий рівень їхньої підготовки, який з кожним роком удосконалюється.

Переглядів: 553 | Додав: Evgeniy | Дата: 19.03.2015

18 березня 2015 року на базі Краснопавлівського багатопрофільного ліцею пройшов фінал Першості з волейболу серед дівчат загальноосвітніх навчальних закладів Лозівського району. Участь у ньому взяли 4 команди,які за результатами відбіркового зонального туру зайняли 1-2 місця у своїх підгрупах.

Фінальний етап пройшов у гострій, безкомпромісній боротьбі, за підсумками якого І місце виборола команда Краснопавлівського ліцею, ІІ місце посіла команда Орільського НВК , ІІІ місце - команда Орільської ЗОШ І-ІІІ ст.

Команди, а також кращі гравці  були нагороджені грамотами, від управління освіти, молоді та спорту Лозівської райдержадміністрації.

Переглядів: 441 | Додав: Evgeniy | Дата: 19.03.2015