Головна » 2015 » Березень » 19 » фестиваль юних виконавців «Весняні дзвіночки».
13:06
фестиваль юних виконавців «Весняні дзвіночки».

Традиційно навесні всіх талановитих дітей та представників молоді Лозівського району  збирає разом щорічний фестиваль юних виконавців «Весняні дзвіночки». Він особливий тим, що відкриває нові імена, дає можливість спілкування, можливість розкрити свій творчий потенціал і найголовніше – стати переможцем та отримати безкоштовну путівку в один із дитячих оздоровчих закладів України.

 Прийшли підтримати своїх дітей батьки, викладачі та друзі, вони зібралися уболівати за своїх артистів. І вони не підвели!Цікавий репертуар, артистизм, дзвінкі та ніжні голоси юних виконавців, феєрверк дитячих пісень створили приємну атмосферу музичної творчості. Багатьох учасників цього конкурсу можна вже зараз назвати майбутніми зірками естради.

Серед почесних гостей заходу були начальник відділу організації дозвілля та творчості молоді обласного центру молоді Андрій Олефір, провідні спеціалісти вокального та хореографічного жанру обласного організаційно-методичного центру культури та мистецтва.Аналізуючи виступи наших юних земляків, журі відзначило високий рівень їхньої підготовки, який з кожним роком удосконалюється.

Переглядів: 557 | Додав: Evgeniy