Головна » 2015 » Березень » 11

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

11 березня 2015 року у залі засідань управління освіти, молоді та спорту відбулася звітно-аналітична конференція "Обдарована молодь - успішна держава". В роботі конференції взяли участь учні-переможці ІІІ (обласного) етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад із навчальних предметів та переможці ІІ (обласного) Всеукраїнського конкурсу-захисту МАН, їх наукові керівники, педагоги, учні-учасники інтелектуальних змагань різних рівнів. Робота пленарного засідання розпочалася з вітального слова начальника управління освіти, молоді та спорту Музики В.М., який окреслив основні завдання, визначив пріоритетні напрями роботи конференції. Завідувач районним методичним кабінетом Охрончук Н.М. озвучила статистичні дані кількості обдарованих і талановитих дітей в районі, результативність їх роботи. Зокрема, Наталія Миколаївна зазначила, що робота з виявлення та розвитку дитячих обдарувань - це своєрідні інвестиції в майбутнє нашого району, держави.

У роботі секції "Науково-дослідницька робота учнівської молоді" взяли участь учні та педагоги Краснопавлівського багатопрофільного ліцею, Надеждівського НВК, Катеринівської ЗОШ. Презентації, майстер-класи представили учні Смирнівського НВК, в якому, за результатами обласних олімпіад, найбільша кількість переможців.

За результатами роботи конференції планується видання збірника тез доповідей та підсумкової резолюції.

 

Переглядів: 482 | Додав: Fresh | Дата: 11.03.2015

Відділом молоді та спорту управління освіти, молоді та спорту Лозівської райдержадміністрації,  за рахунок коштів державного бюджету   8 березня 2015 року направлено на оздоровлення та відпочинок до Українського дитячого центру  «Молода гвардія» у місті Одеса трьох  дітей, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки. Це учні  Бунаківського навчально-виховного комплексу  Іщенко Карина,  Браткова Анна та Ковбаса Галина, які виховуються в будинку сімейного типу.

В оздоровчий центр  ці дівчатка їдуть не вперше, і тому з задоволенням  скористалися нагодою відвідати табір.

       Кожна зміна має свій  тематичний характер. Друга буде проходити під назвою «Нове покоління». Підлітки будуть брати участь у тематичних і розважальних конкурсах, вікторинах, змаганнях, квестах, творчих майстернях, екскурсіях. Протягом зміни у дітей буде можливість обмінятись здобутими знаннями один з одним. Найдостойніші будуть нагороджені сертифікатами випускника «Школи молодої еліти»

     Діти, які відвідали  Український дитячий центр «Молода гвардія», завжди із теплотою та  задоволенням згадують про перебування  у цьому  казковому місці.

 

Переглядів: 653 | Додав: Evgeniy | Дата: 11.03.2015