Головна » 2015 » Лютий » 26

26 лютого 2015 року в залі засідань управління освіти, молоді та спорту Лозівської районної державної адміністрації відбувся семінар-практикум для вчителів фізики та астрономії Лозівського району на тему «Проектування сучасного уроку фізики на основі компетентнісно-діяльнісного підходу». У семінарі взяли участь 18 вчителів фізики із навчальних закладів району.

Метою семінару було  підвищення рівня професійної компетентності вчителів у питаннях організації освітнього процесу в умовах запровадження Нового Державного стандарту базової і повної загальної середньої освіти на основі компетентнісно-діяльнісного підходу, організація обміну досвідом роботи вчителів з проблеми семінару.

В рамках семінару були розглянуті питання щодо реалізації технології діяльнісного методу в навчанні, конструювання та аналізу уроку з позиції компетентнісно-діяльнісного підходу. Запропонований метеріал покликаний надати допомогу вчителям фізики в переосмисленні ролі вчителя при проведенні сучасного навчального заняття.

Розробки своїх уроків та майстер-класи представили два учителя району – Селіванова Л.О., учитель фізики Царедарівського НВК та Харибін К.А., учитель Надеждівського НВК. ... Читати далі »

Переглядів: 533 | Додав: Fresh | Дата: 26.02.2015