Головна » 2015 » Лютий » 25

 

 

 

 

 

 

 

25 лютого 2015 року у залі засідань управління освіти, молоді та спорту Лозівської районної державної адміністрації за сприяння представників Харківського центру молоді відбулася тренінгова програма «Активна молодь».

У програмі взяли участь 42  лідера  учнівського самоврядування закладів освіти району.

Тренінгову програму проводили Бережна Світлана Олександрівна - тренер «Агенції ділових комунікацій» та Раковська Неля Федорівна спеціаліст КЦ «Харківський обласний центр молоді».

 Актуальна інформація про те, як працювати в команді, якості, роль і функції лідера, як правильно ставити цілі і реалізовувати себе в суспільстві –  виявилася цікавою і потрібною для молоді .

   У ході ділової гри «Презентуй власний проект», було організовано роботу в мікрокомандах, де кожен зміг відчути себе капітаном.

Учнівська молодь з великою цікавістю пізнавала для себе нові обрії  життя  справжнього лідера, який не тільки здатен повести за собою інших,а й узяти на себе відповідальність за їх  вчинки.

Переглядів: 523 | Додав: Fresh | Дата: 25.02.2015

 

 

 

 

 

 

 

25 лютого у залі засідань управління освіти ,молоді та спорту відбувся практико-орієнтовний семінар для вчителів суспільно-гуманітарного спрямування. В ході проведення семінару були розглянуті питання:

Самоосвіта вчителя,як запорука компетентності та педагогічної творчості;

Аналіз участі та результативності учнів загальноосвітніх закладів у ІІІ (обласному) етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад,у ІІ(обласному) етапі Конкурсу МАН,у Всеукраїнських конкурсах;

Організація  та проведення ДПА та ЗНО у 2015 році.

У семінарі взяли участь 19 вчителів навчальних закладів району.Почався захід з презентацїї досвіду роботи вчителя історії Краснопавлівського НВК Сачук а С.М.Також він провів майстер –клас з присутніми та продемонстрував свої досягнення на районному і обласному рівнях.

У другій частині семінару методист РМК Лібега Н.В. підвела підсумки  участі та результативності виступу учнівської команд з історії у ІІІ (обласному) етапі олімпіади та конкурсу –захисту МАН. Також була акцентована увага на підготовці  учнів старших класів до успішного складання ДПА  та ЗНО.Наприкінці семінару творчі педагоги запросили вчителів та їх учнів долучитися не тільки до участі в олімпіадах ,конкурсах МАН ,а й конференціях,засі ... Читати далі »

Переглядів: 496 | Додав: Fresh | Дата: 25.02.2015