Головна » 2015 » Лютий » 25 » Практико-орієнтований семінар для вчителів історії та правознавства
13:36
Практико-орієнтований семінар для вчителів історії та правознавства

 

 

 

 

 

 

 

25 лютого у залі засідань управління освіти ,молоді та спорту відбувся практико-орієнтовний семінар для вчителів суспільно-гуманітарного спрямування. В ході проведення семінару були розглянуті питання:

Самоосвіта вчителя,як запорука компетентності та педагогічної творчості;

Аналіз участі та результативності учнів загальноосвітніх закладів у ІІІ (обласному) етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад,у ІІ(обласному) етапі Конкурсу МАН,у Всеукраїнських конкурсах;

Організація  та проведення ДПА та ЗНО у 2015 році.

У семінарі взяли участь 19 вчителів навчальних закладів району.Почався захід з презентацїї досвіду роботи вчителя історії Краснопавлівського НВК Сачук а С.М.Також він провів майстер –клас з присутніми та продемонстрував свої досягнення на районному і обласному рівнях.

У другій частині семінару методист РМК Лібега Н.В. підвела підсумки  участі та результативності виступу учнівської команд з історії у ІІІ (обласному) етапі олімпіади та конкурсу –захисту МАН. Також була акцентована увага на підготовці  учнів старших класів до успішного складання ДПА  та ЗНО.Наприкінці семінару творчі педагоги запросили вчителів та їх учнів долучитися не тільки до участі в олімпіадах ,конкурсах МАН ,а й конференціях,засіданнях круглих столів ,аби молодь якомога раніш починала формувати навички самостійної науково-дослідницької роботи.

Переглядів: 496 | Додав: Fresh