Головна » 2015 » Лютий » 02

Починаючи з 2008 року, українські словесники Лозівського району вітають своїх колег з перемогою на ІІ (обласному) турі всеукраїнського конкурсу  «Учитель року»: була і абсолютна перемога (2008 рік), і лауреатство (2010 рік).

Перемога цього року сподівана, адже район представляла Харибіна Н.М., учитель української мови та літератури Надеждівського НВК, учитель вищої кваліфікаційної категорії, має звання «учитель-методист». Людина надзвичайно ініціативна, перебуває у постійному фаховому русі, уміє по-сучасному презентувати себе і своїх учнів. Спрямовує навчання на формування у школярів інноваційного типу мислення та інноваційній дії.

Достойно виступила педагог в усіх етапах ІІ (обласного) туру всеукраїнського конкурсу  «Учитель року - 2015», а найвищі результати має у найзначиміших: контрольна робота,  створення сайту, урок, майстер-клас. Серед 25 учасників Наталія Миколаївна є третьою, набравши 411 балів.

Переконані, що ця перемога не є останньою у житті вчительки, адже педагог поважає свою професію і себе у ній, прагне бути прикладом і для учнів, і для колег.

Переглядів: 507 | Додав: Fresh | Дата: 02.02.2015

Нещодавно вийшов із друку методичний посібник КВНЗ "Харківська академія неперервної освіти" для педагогічних працівників навчальних закладів, методичних служб, усім, хто причетний до виховання громадянина "Національно-патріотичне виховання школярів".

Даний посібник – це  результат плідної праці педагогічних працівників 13 районів області, серед яких і Лозівський район.

Авторські розробки уроків мужності вчителів Крайника С.Л. (Катеринівська ЗОШ І-ІІІ ступенів) з теми «Моя славна й доблесна Вітчизна» для 7 класів, Мікушиної О.П. (Артільський НВК) з теми «За рідний край життя віддай» для 6-7 класів та Халепи О.В. (Яковлівський НВК) з теми «Волонтери: хто як не ми?» для 8-11 класів, спрямовані на формування у школярів ціннісного ставлення до суспільства й держави, національної ідентичності, готовності відстоювати незалежність і цілісність України.

Переглядів: 456 | Додав: Fresh | Дата: 02.02.2015