Головна » 2014 » Жовтень » 30

30 жовтня 2014 року на базі Краснопавлівського багатопрофільного ліцею Лозівської райдержадміністрації відбувся практичний семінар для вчителів інформатики загальноосвітніх навчальних закладів Лозівського району.

На початку семінара голова РМО вчителів інформатики Скорик Н.А. ознайомила вчителів з нормативними документами, які регламентують викладання предмету "Інформатика" та методичними рекомендаціями на 2014/2015 навчальний рік.

Практична частина семінару включала в себе 4 задачі різних рівнів складності. Це задачі минулих років з ІІ та ІІІ етапів олімпіад. Вчителі-інформатики на мовах програмування РASCAL та TURBO PASCAL знайшли різні методи розв'язання цих задач. Вчителі Скорик С.С. (Краснопавлівський багатопрофільний ліцей), Бистрий Р.В. (Орільський НВК), Ярош Р.В. (Садовська ЗОШ І-ІІІ ст.), Харибін К.А. (Надеждівський НВК) запропонували свої варіанти розв'язку.

Проведений практичний семінар стане підгрунтям для підвищення професійної майстерності вчителів та поліпшення якості знань учнів.

Переглядів: 482 | Додав: Fresh | Дата: 30.10.2014

30.10.2014 у форматі круглого столу за участю методиста РМК Туранської С.М. відбулася незабутня зустріч учнів 9-11 класів Краснопавлівського ліцею і Краснопавлівського НВК з учителем історії Царедарівського НВК Морозом С.В., який став на захист України у складі добровольчого батальйону "Айдар" з перших днів антитерористичної операції. Діти з цікавістю слухали розповідь про будні воїнів-героїв, і їхні серця сповнювались патріотичного натхнення.

 

Учні передали для захисників малюнки і листи з щирими побажаннями швидкої перемоги.

 

Переглядів: 476 | Додав: Fresh | Дата: 30.10.2014